Viata intima – inainte si dupa nastere

Pe 7 Septembrie 2013, la Castelul Bucuriei urma sa bem un ceai ca intre mamici si sa discutam despre schimbarile ce au loc in cuplu odata cu sarcina si venirea pe lume a unui nou membru in familie, alaturi de Lidia Gheorghe, psihoterapeut si trainer Lamaze. Intentionam sa gasim raspunsuri la intrebari de genul:
“Mai exista viata intima in timpul sarcinii?” “Cum sa facem sa nu ne neglijam partenerul dupa nastere?” “Cum putem implica partenerul in timpul sarcinii?” si multe altele.
Am discutat foarte mult despre relatia de cuplu, despre intimitate, depre nevoile noastre si ale partenerilor si mai ales despre solutii prin care putem ajuta florile relatiei noastre cu partenerul sa creasca si sa se dezvolte armonios.
Florile relatiei noastre a fost exercitiul pe care ni l-a propus Lidia la inceputul intalnirii. Un exercitiu prin care sa punem pe hartie care sunt nevoile noastre in relatia cu partenerul, in ce masura sunt aceste nevoi satisfacute si ce putem sa facem noi in acest sens.
A fost o intalnire emotionanta prin care am ajuns sa ne cunoastem si mai bine. Mai ales ca ne-am bucurat sa revedem mamicile care ne-au fost alaturi inca de la prima intalnire in calitate de gravidute, iar acum le-am vazut cu bebeii in brate.
Ne-am simtit grozav la Castelul Bucuriei, unde ne-am racorit cu un cocktail proaspat de fructe, aromat cu putina menta. Ligia de la Dulapiorul cu arome ne-a rasfatat din nou cu briosele ei delicioase pe care de aceasta data le-a facut cu “mot”, briose cu bezele in varf, iar Diana Damalan ne-a fericit cu niste fotografii extraordinare pe tot parcursul intalnirii.
Picture6
Ada Chindea

Eu sunt Ada, mămică de doi copilași drăgălași și diferiți precum soarele și luna. În 2013 eram însărcinată în 8 luni și am început să construiesc comunitatea ”Ceai cu Mămici”. Ceea ce a început cu evenimente de socializare între mame, cu interese și experiențe comune, s-a transformat, în timp, în locul unde imi doresc să ofer cititoarelor mele instrumentele necesare dezvoltării noastre ca mame, ca soții,ca prietene și în primul rând ca femei gata să înfrunte orice provocare, fie că e vorba de o întâlnire la joacă și socializare, un tantrum sau redescoperirea de sine.

No Comments Yet

Tu ce părere ai?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: