Protectia datelor

1. NOTA DE INFORMARE PRIVIND PROTECTIA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind SC GO BIG SERV SRL are obligatia de a administra în conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana.

Scopul colectarii datelor este: oferirea de produse si servicii dedicate mamelor actuale si in devenire, copiilor, dar si intregii familii. Datele vor fi folosite si pentru activitati de marketing referitoare la produsele si serviciile SC GO BIG SERV SRL, precum si a produselor si serviciilor oferite de partenerii sai.

Sunteti obligat(a) sa furnizati datele, acestea fiind necesare: pentru identificarea dumneavoastra in vederea stabilirii relatiei contractuale dintre dumneavoastra si SC GO BIG SERV SRL pentru a putea intra in posesia produsului/serviciului cumparat; pentru trimiterea de informari/anunturi cu privire la ofertele aparute. Refuzul dvs. determina imposibilitatea crearii unei relatii contractuale conforme cu cele solicitate.

Informatiile înregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si nu sunt comunicate altor destinatari.

Conform Legii nr. 677/2001, persoanele inregistrate, in calitate de persoane vizate, au urmatoarele drepturi: dreptul la informare, dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor*. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la events@ceaicumamici.ro. Datele dumneavoastra nu vor fi transferate în alte state.

 

Observatie:

*orice persoana are dreptul de a se opune, pentru motive legitime, la prelucrarea datelor ce o privesc. Acest drept de opozitie poate fi exclus pentru anumite prelucrari prevazute de lege (de ex.: prelucrari efectuate de serviciile financiare si fiscale, de politie, justitie, securitate sociala). Prin urmare, aceasta mentiune nu poate figura daca prelucrarea are un caracter obligatoriu;

*orice persoana are, de asemenea, dreptul de a se opune, în mod gratuit si fara nici o justificare, la prelucrarea datelor sale personale în scopuri de marketing direct.

 

Daca nu doriti ca datele dumneavoastra sa fie colectate, va rugam sa nu ni le furnizati.

Pentru a reclama nerespectarea drepturilor garantate de Legea nr. 677/2001 va puteti adresa Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal sau / si instantelor de judecata.

 

2. SCOPUL COLECTARII DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Prin intermediul Site-ului www.ceaicumamici.ro sau cu ocazia evenimentelor organizate, utilizatorii pot furniza SC GO BIG SERV SRL informatii referitoare in special la date personale (precum nume, adresa, adresa de e-mail, numere de telefon), modul in care sunt utilizate sau intentioneaza sa fie utilizate produsele si/sau serviciile publicate pe www.ceaicumamici.ro, dar poate include si alte informatii aflate in stransa legatura cu utilizarea serviciilor si/sau produselor solicitate. Orice persoana care acceseaza www.ceaicumamici.ro sau participa la evenimentele organizate si care ofera date sau informatii cu caracter personal, isi manifesta acordul in mod expres si neechivoc pentru urmatoarele:

  • marketing (inclusiv marketingul direct) constand in efectuarea de comunicari comerciale si comercializarea produselor si serviciilor publicate pe ceaicumamici.ro , precum si a produselor si serviciilor SC GO BIG SERV SRL, prin orice mijloc de comunicare, mai putin apelarea automata care nu necesita interventia unui operator uman;
  • in scopul furnizarii serviciilor sau produselor prezentate pe ceaicumamici.ro , incluzand procesarea comenzilor sau cererilor utilizatorului, facturarea, recuperarea debitelor, solutionarea cererilor si a reclamatiilor, prevenirea/depistarea fraudelor;
  • stocarea si procesarea acelor informatii care ajuta SC GO BIG SERV SRL sa imbunatateasca relatia cu utilizatorii/abonatii/cumparatorii;
  • prelucrarea acestor date si informatii personale de catre SC GO BIG SERV SRL in vederea efectuarii de studii de piata cu scopul imbunatatirii calitatii produselor si serviciilor furnizate;
  • alte activitati intreprinse de SC GO BIG SERV SRL si permise de lege, ce nu fac obiectul unei aprobari din partea utilizatorului.

Accesarea Site-ului www.ceaicumamici.ro in continuare echivaleaza cu acceptul utilizatorilor asupra procesarii datelor cu caracter personal in scopurile mai sus prezentate. În cazul in care utilizatorul nu doreste ca SC GO BIG SERV SRL sa proceseze datele cu caracter personal intr-unul sau anumite scopuri dintre cele mentionate mai sus, utilizatorul va trimite o scrisoare catre SC GO BIG SERV SRL la events@ceaicumamici.ro.

SC GO BIG SERV SRL certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comertul electronic, precum a Ordonantei nr. 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta cu modificarile ulterioare.

 

3. SIGURANTA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Societatea recunoaste importanta respectarii tuturor procedurilor legale necesare, legate de siguranta datelor personale, precum si a tranzactiilor electronice, si a luat in acest sens toate masurile necesare, prin metodele cele mai moderne si mai performante, pentru a oferi cel mai inalt grad de siguranta posibil. Toate informatiile legate de datele personale ale pe care utilizatorii le ofera prin intermediul website-ului www.ceaicumamici.ro sau in orice alt fel (de exemplu telefonic sau in cadrul evenimentelor) sunt tratate ca date confidential si sunt protejate in fata oricarei accesari nepermise sau divulgari, furt sau utilizare neconforma, modificare sau distrugere, ajutand de asemenea la certificarea faptului ca datele acestea sunt exacte si sunt utilizate corect.

 

4. POLITICA DE SECURITATE A DATELOR CU CARACTER PERSONAL

In accesarea site-ului www.ceaicumamici.ro si utilizarea serviciilor oferite, doar in cazurile in care este necesara obtinerea unui “nume de utilizator” sunteti de acord sa furnizati date adevarate, exacte si complete despre dumneavoastra asa cum se solicita in formularul de inregistrare ca utilizator.

In cazul in care informatiile nu sunt adevarate, inexacte sau incomplete, SC GO BIG SERV SRL isi rezerva dreptul de a suspenda sau desfiinta contul dumneavoastra fara nici o notificare prealabila. Utilizatorii site-ului www.ceaicumamici.ro au posibilitatea ca in orice moment sa vizualizeze si sa modifice datele personale in cazul in care au intervenit modificari.

SC GO BIG SERV SRL certifica faptul ca indeplineste cerintele minime de securitate a prelucrarilor de date cu caracter personal si anume. Utilizeaza metode si tehnologii de securitate si procedure de lucru pentru a proteja datele cu caracter personal colectate conform prevederilor legale in vigoare. Operatorul este instruit in ceea ce priveste securitatea si confidentialitatea datelor cu caracter personal care sunt prelucrate. Accesul la bazele de date este restrictionat cu cont / user si parola si este permis doar persoanelor autorizate in acest sens.

 

Pentru mai multe detalii si informatii orice persoana interesata se poate adresa:

AUTORITATII NATIONALE DE SUPRAVEGHERE A PRELUCRARII DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Str. Olari, Nr. 32, sector 2, Bucuresti

Tel: (021) 252.58.88 Fax: (021) 252.57.57

Web: https://www.dataprotection.ro/

E-mail: anspdcp@dataprotection.ro

Ada Chindea

Eu sunt Ada, mămică de doi, blogger și cea mai nouă pălărie este cea de life coach. În 2013 eram însărcinată în 8 luni și am început să construiesc comunitatea ”Ceai cu Mămici”. Ceea ce a început cu evenimente de socializare între mame, cu interese și experiențe comune, s-a transformat, în timp, în locul unde imi doresc să ofer cititoarelor mele instrumentele necesare dezvoltării noastre ca mame, ca soții,ca prietene și în primul rând ca femei gata să înfrunte orice provocare, fie că e vorba de o întâlnire la joacă și socializare, un tantrum sau redescoperirea de sine.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.