Croaziera pe Mediterana [Guest Post, 2]

Dupa ce ati citit cat de frumoasa poate fi o vacanta altfel, acum sa vedem si ce presupune organizarea unei croaziere pe Mediterana si cum puteti face parte din clubul de vacante.

“Clubul de vacante cu peste 5000 de oferte de croaziere pe toate apele lumii si aproape 200.000 de oferte de hotel in platforma, cu cele mai bune preturi GARANTAT.

Croaziera pe Mediterana [Guest Post, 2]

Cum se plateste?

Sistemul prin care vei plati tot ce consumi extra pe vas este asemanator Therme, mai exact tot ce consumi se va aduna intr-un cont al camerei, iar fiecare persoana plateste produsul/serviciul cu cardul emis de MSC la imbarcare.

  1. Poti verifica soldul la oricare dintre automatele de pe vas sau din aplicatia personalizata
  2. Poti plati soldul cu cardul personal sau/si cu cash.

Pretul croazierei noastre a fost de aproximativ 1100 Euro, iar faptul ca include toate mesele si toate activitatile mentionate in articolul precedent, consider ca ar trebui sa concureze cu clasicele vacante, ba chiar este mai ieftin si mai deosebit decat orice hotel de 5+ stele la care am stat vreodata, oriunde am fost in Europa.

Costuri aditionale personale:

  1. 2 nopti in Barcelona de aproximtaiv 100 euro fiecare
  2. biletele de avion cu not-so-low-costul WizzAir care au fost aproape 350 Euro
  3. in vacanta am mai cheltuit aproximativ 700 Euro, pentru ca ne-am rasfatat maxim.

De mentionat ca pe vasul de croaziera nu se accepta bacsisul, dar acesta este o taxa “service charge” obligatorie, iar la MSC se calculeaza 5 Euro/copil/noapte si 10 Euro/adult/noapte, astfel pentru noi doi  si 7 nopti la bordul vasului, service charge-ul a fost 140 Euro.

Va pot recomanda exact croaziera cea mai potrivta stilului vostru preferat de calatorie, perioadei preferate si cum puteti face ca sa beneficiati maxim de avantajele clubului:

  1. cand sa va inscrieti in club
  2. in ce ritm sa economisiti.

Despre ce club de vacante este vorba?

Clubul de vacante in care am intrat din dorinta de a calatori SMART se numeste InCruises si are peste 1,3 milioane de membrii din peste 200 de tari, din toata lumea. Poate ati auzt de acest club si v-ati gandit ca este o schema piramidala, dar trebuie sa mentionez ca NU este asa! Schema piramidala este o afacere unde doar cei din varf castiga de pe urma celor nou intrati si mereu vor castiga mai mult cei “din varf”.

Membrii clubului InCruises beneficiaza de la inceput, fara niciun efort sau obligatie de a inscrie alti membri, de urmatoarele AVANTAJE:

  1. Economisirea lunara (sau pana la 90 zile) a unei sume fixe de 100$ ce este dublata de club, iar cu aceste economii poti plati pana la 50% din pretul croazierei. Practic, atunci cand achizitionezi o croaziera, vei scoate din buzunar doar 50% din cost, un efort financiar mult mai redus.
    • Sa fim sinceri: cand ati pus bani deoparte pentru vacanta si ati reusit sa nu intrati in ei?

  2. Reducerea de 25% din costul oricarei croaziere (datorita dublarii de catre club a sumelor economisite), o reducere de care beneficiezi oricand, nu doar cu ofertele last minute, cand poate nu se potrivesc cu programul tau si nici zborurile nu vor fi prea accesibile
  3. Fiecare plata (de aproximativ 50% din costul unei croaziere/unui resort) facuta la achizitionarea calatoriei se va intoarce instant in contul tau de membru, crescand valoarea economiilor mai mult decat exponential.
  4. Comunitatea InCruises, unde toti membrii se intalnesc si impartasesc experiente, dau sfaturi si raspund in detaliu tuturor intrebarilor, unde am gasit si eu mult ajutor si multe sfaturi bune, pe grupul de Facebook si grupul de chat.

Croaziera pe Mediterana [Guest Post, 2]

Cum poti face parte din clubul InCruises?

Pentru a te alatura clubului InCruises, trebuie sa primesti invitatia unui membru care face parte deja din club, este membru-partener si a ales sa impartaseasca informatii cheie despre acest club si beneficiile pe care le poti obtine:

  • de la 25% pana la 50% in aproximativ 2-3 ani, sau chiar gratuitate!

Acest club este pentru cei care doresc sa calatoareasca mai avantajos, atat in croaziere cat si in resorturi sau hoteluri, unde pretul platit va fi mai bun decat prin agentie de turism sau aplicatie existenta unde esti utilizator nou.

Imi doresc sa ajut pe oricine isi doreste o astfel de experienta cu sfaturi precum si o invitatie in cel mai mare club de vacante, asa ca lasati un comentariu la acest articol si va voi raspunde in cel mai scurt timp!

Daniela

Be happy, life is short ! Make the world a better place !

2 Comments
  1. Mi-aș dori sa fi găsit mai devreme site-ul. Deși am fost in Dubai, nu as fi ezitat să mai văd o data Sau.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.