Femei pe Matasari – Septembrie 2013

In Septembrie 2013 ne-am hotarat sa participam la festivalul Femei pe Matasari cu o idee noua – o parada a mamicilor cu bebelusi purtati, in wrap, in sling, wrap tai, mei tai, marsupi, bumbo, boba, nap bag, luna, cuib, manduca sau orice alt sistem ergonomic de purtare.

971437_362517880547979_1089948923_n

Asadar, Sambata 28 Septembrie 2013, in cadrul festivalului Femei pe Matasari ne-am plimbat pe strada Matasari cu copiii la purtator. Ne-am distrat grozav, mai ales cand am auzit o doamna spunand:

Uite o mamica, inca una, si inca una…aaaa cate sunt 🙂

Iar ca plimbarea sa aiba un final delicios ne-am oprit la cortul La Ceai cu Mamici, unde am mancat o briosa delicioasa cu morcovi marca Dulapiorul cu arome.

Mai mult, alaturi de noi au fost prezente si prietenele de la Poarta-ma!, care au pus la dispozitia mamicilor, informatii dar si sisteme de purtat ergonomice pentru a putea fi incercate de catre mamicile care ne-au fost alaturi.

Trebuia sa avem si un seminar foarte interesant sustinut de Lidia “De la Femeie, la mama si inapoi”, pe care nu am mai putut sa-l sustinem din diverse motive, independente de noi.

Va lasam cu fotografiile si speram ca data viitoare sa fim si mai multe!

Picture21-1024x8831

Ada Chindea

Eu sunt Ada, mamă și o femeie îndrăgostită de oameni și culori și am pornit această comunitate în 2013 în anul în care și eu am devenit mamă. Astăzi, sunt coach transformațional și mă bucur să-mi trăiesc visurile alături de copii, vizitând lumea în timp ce formez noi comunități în cadrul cărora ghidez oamenii să-ți (re) descopere culorile adevarate și astfel să-și trăiască visurile AZI și nu într-o zi.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.