Femei pe Matasari – Septembrie 2013

In Septembrie 2013 ne-am hotarat sa participam la festivalul Femei pe Matasari cu o idee noua – o parada a mamicilor cu bebelusi purtati, in wrap, in sling, wrap tai, mei tai, marsupi, bumbo, boba, nap bag, luna, cuib, manduca sau orice alt sistem ergonomic de purtare.

971437_362517880547979_1089948923_n

Asadar, Sambata 28 Septembrie 2013, in cadrul festivalului Femei pe Matasari ne-am plimbat pe strada Matasari cu copiii la purtator. Ne-am distrat grozav, mai ales cand am auzit o doamna spunand:

Uite o mamica, inca una, si inca una…aaaa cate sunt 🙂

Iar ca plimbarea sa aiba un final delicios ne-am oprit la cortul La Ceai cu Mamici, unde am mancat o briosa delicioasa cu morcovi marca Dulapiorul cu arome.

Mai mult, alaturi de noi au fost prezente si prietenele de la Poarta-ma!, care au pus la dispozitia mamicilor, informatii dar si sisteme de purtat ergonomice pentru a putea fi incercate de catre mamicile care ne-au fost alaturi.

Trebuia sa avem si un seminar foarte interesant sustinut de Lidia “De la Femeie, la mama si inapoi”, pe care nu am mai putut sa-l sustinem din diverse motive, independente de noi.

Va lasam cu fotografiile si speram ca data viitoare sa fim si mai multe!

Picture21-1024x8831

Ada Chindea

Eu sunt Ada, mamica de doi copilasi dragalasi si diferiti precum soarele si luna. Ea are 3 ani si jumatate si este blanda, calma, rabdatoare si intelegatoare, iar el are 9 luni si a venit ca o tornada care ne da pe spate cu zambetele si forta lui. Sunt o femeie fara toate doagele in ordine, imi plac culorile si sunt mega indragostita de jumatatea mea mai buna.

No Comments Yet

Tu ce părere ai?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: