Silueta după naștere cu Gabi Urdă și MamaBoutique.ro

Prima ediție Ceai cu Mămici pe care am făcut-o cu Emily în brațe.

Și bineînțeles că cel mai mare stres al meu nu a fost bebelușul, dacă doarme sau nu, dacă vrea lapte sau nu, ci ținuta mea la prima apariție după naștere.

Cu greu mi-am găsit o ținută comodă, în care să mă simt bine în corpul meu și mai ales să pot alăpta. Foarte greu.

A fost o după-amiază frumoasă petrecută în compania unor femei deosebite și mame extraordinare dar mai ales alături de niște pitici haioși și voioși.

Discuțiile s-au purtat la nivel emoțional mai întâi când Lidia Gheorghe ne-a explicat cât de important este să nu ne grăbim să ne revenim la formele dinaite de naștere ci mai degrabă să ne acordăm timp. Să nu uităm că am avut nevoie de 9 luni pentru a se forma o viață în corpul nostru așa că avem nevoie de cel puțin pe atât pentru a ne obișnui fără acea viață în interiorul nostru.

Gabi Urdă, consilier vestimentar a venit cu câteva exemple clare despre cum putem să ne armonizăm garderoba la noile forme:

  • Rochii drepte,
  • lejere,
  • evidențierea taliei, care de cele mai multe ori este mult mai sus decât suntem obișnuite,
  • pliuri, falduri etc.

Multumim inca o data partenerilor care ne-au fost alaturi:

– Mama Boutique care ne-au pus la dispozitie un premiu minunat si niste hainute deosebite,

AV Studio Foto pentru niste fotografii minunate,

dar si celorlalti parteneri Centrul 9 luni, 9Luni, Vavian Pharma, Altceva dulce, Tentatii Dulci by Natalie, Soap Mill.

Si desigur si partenerilor media care ne-au ajutat cu promovarea evenimentului: Qbebe, Melc Codobelc, Mujer.ro si GoKid.ro.

 

Ada Chindea

Eu sunt Ada, mămică de doi, blogger și cea mai nouă pălărie este cea de life coach. În 2013 eram însărcinată în 8 luni și am început să construiesc comunitatea ”Ceai cu Mămici”. Ceea ce a început cu evenimente de socializare între mame, cu interese și experiențe comune, s-a transformat, în timp, în locul unde imi doresc să ofer cititoarelor mele instrumentele necesare dezvoltării noastre ca mame, ca soții,ca prietene și în primul rând ca femei gata să înfrunte orice provocare, fie că e vorba de o întâlnire la joacă și socializare, un tantrum sau redescoperirea de sine.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.