Comunicarea cu copiii prin joc, până la 1 an

Pe 1 Iunie 2013, de ziua copilului, a avut loc o nouă ediție “La ceai cu mamici”. Alături de Lidia Gheorghe urma să învățăm cum să folosim jocul pentru a comunica cu copii noștri.

Întâlnirea era programată să aibă loc în parcul Tineretului, dar vremea nu a ținut cu noi. Așa că ne-am mutat cu mic cu mare la sediul Centrului 9 luni și am așteptat mămicile participante cu un bufet de fructe proaspete, băuturi răcoritoare și multe premii frumoase oferite de partenerii noștri.

Pe măsură ce creștem uităm cum să ne jucăm, iar când vin pe lume piticii noștri cu atât mai mult suntem puse în dificultate. Lidia, ne-a învățat sâmbătă o parte din jocurile obișnuite din cadrul Cursurilor pentru Bebeluși pe care le susține.

Ne-a învățat cum să ne jucăm cu copii noștri folosind cele mai banale lucruri pe care le avem prin casă: eșarfe, cutii goale, bucăți de hârtie etc.




Ne-am distrat grozav, iar copiii au adormit buștean după întâlnire deci, succes pe toata linia :).

Mulțumim încă o dată partenerilor noștri:

 

Ada Chindea

Eu sunt Ada, mamă și o femeie îndrăgostită de oameni și culori și am pornit această comunitate în 2013 în anul în care și eu am devenit mamă. Astăzi, sunt coach transformațional și mă bucur să-mi trăiesc visurile alături de copii, vizitând lumea în timp ce formez noi comunități în cadrul cărora ghidez oamenii să-ți (re) descopere culorile adevarate și astfel să-și trăiască visurile AZI și nu într-o zi.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.