Totul Despre Alăptare

Pe 6 Aprilie 2013, așteptând cu nerăbdare sosirea piticuței noastre Emily, într-un mediu cald și confortabil, la Bohemia Tea House am organizat cea de a doua ediție “La ceai cu mamici”- avand în gând un subiect despre care niciodată nu știi suficient.

Prima ediție a fost despre socializarea ca mamă

Pe lângă multe sfaturi și un candy bar delicios, am avut și 2 invitate speciale: gata să ne raspundă la toate intrebarile:

  • Maria Băluță, consultant în alăptare,
  • o mămică de doi băieți în vârstă de 3 ani și 4 luni și 1 an și 3luni pe care încă îi alăptează si care ne va povesti experiența ei, Raluca Rizolu.

Foto by: Adina Voinea.

Evenimentul a fost organizat in colaborare cu Centrul 9 Luni.

Parteneri ne-au fost:

Bohemia Tea House, www.qbebe.ro, www.9luni.ro, www.soapmill.ro, Mujer, Altceva dulce, Perne de alaptat, Melc Codobelc

Ada Chindea

Eu sunt Ada, mămică de doi copilași drăgălași și diferiți precum soarele și luna. În 2013 eram însărcinată în 8 luni și am început să construiesc comunitatea ”Ceai cu Mămici”. Ceea ce a început cu evenimente de socializare între mame, cu interese și experiențe comune, s-a transformat, în timp, în locul unde imi doresc să ofer cititoarelor mele instrumentele necesare dezvoltării noastre ca mame, ca soții,ca prietene și în primul rând ca femei gata să înfrunte orice provocare, fie că e vorba de o întâlnire la joacă și socializare, un tantrum sau redescoperirea de sine.

No Comments Yet

Tu ce părere ai?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Povești despre viața în 4, cu 2 fete și doi băieți, informații despre educația în pedagogia Waldorf și Montessori, idei practice și îndrăznețe din categoria #FashionMom și multă voie bună!

#FashionMom

%d bloggers like this: