Ep. 1 – Introducere

Viata De Expat
Viata De Expat
Ep. 1 - Introducere
Ep. 1 - Introducere
/

Asculta si pe:

Ep. 1 - Introducere Ep. 1 - Introducere Ep. 1 - Introducere

Salut! Eu sunt Ada și- ți mulțumesc că ai acceptat invitația mea de a da play la acest podcast! Împreună vom călători prin #viatadeexpat și vom descoperi poveștile despre viața trăită zi de zi într-o altă țară, așa cum nu am reuși niciodată să o cunoaștem într-o simplă vacanță.

Deși nu aș pleca niciodată din România definitiv, #viatadeexpat este o experiență pe care o recomand oricui poate să facă acest pas, chiar și pe o perioadă scurtă așa cum a fost pentru noi.

În ianuarie 2020 zburam alături de soțul meu și cei doi copii de 7 și 4 ani către Abu Dhabi, capitala Emiratelor Arabe Unite, unde am găsit o lume total diferită de tot ce am vizitat vreodată în Europa încă din momentul în care am aterizat și am văzut oameni doar în papuci, din piele ce-i drept, dar papuci.

A fost o experiență care m-a  schimbat destul de mult, care mi-a deschis ochii și m-a ajutat să apreciez mult mai mult toate lucrurile pe care le luam de-a gata în România.

De exemplu, cel mai mare șoc pentru mine, a fost să realizez că primăvara e un fel de vară mai răcoroasă și am dus dorul mirosului de ploaie, al copacilor înfloriți și al aerului proaspăt de primăvară.

Într-unul din episoadele următoare am să revin pe larg cu experiența noastră, dar momentan am să încep cu ceva destul de apropiat. În următorul episod voi povesti cu o prietenă pe care mi-am facut-o chiar acolo, în Emirate, despre #viatadeexpat în Dubai, iar în următoarele vom povesti și despre Bahrain, Anglia, Statele Unite Ale Americii, Islanda, Olanda, Germania și multe altele.

#Viatadeexpat este un cumul de experiențe incredibile pe care nu le poți avea decât trăind zi de zi într-o altă țară. Îmi doresc ca acest podcast să fie ca un canal de povești pentru oamenii mari. Povești din țări îndepărtate.

Dacă ți-a plăcut ideea acestui podcast, sper să-ți placă și episoadele care urmează și te aștept cu mare drag cu o inimioară, iar dacă vrei să fii la curent și cu episoadele viitoare, nu uita să dai click pe butonul de follow.

Ne vedem data viitoare să călătorim împreună prin #viatadeexpat!

Abonează-te la podcast:

Poți să te abonezi la “#ViataDeExpat” și să lași un review de oriunde asculți:

Ep. 1 - Introducere Ep. 1 - Introducere Ep. 1 - Introducere

Ada Chindea

Eu sunt Ada, mămică de doi, blogger și cea mai nouă pălărie este cea de life coach. În 2013 eram însărcinată în 8 luni și am început să construiesc comunitatea ”Ceai cu Mămici”. Ceea ce a început cu evenimente de socializare între mame, cu interese și experiențe comune, s-a transformat, în timp, în locul unde imi doresc să ofer cititoarelor mele instrumentele necesare dezvoltării noastre ca mame, ca soții,ca prietene și în primul rând ca femei gata să înfrunte orice provocare, fie că e vorba de o întâlnire la joacă și socializare, un tantrum sau redescoperirea de sine.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.