Ep. 2 – #ViataDeExpat în Dubai

Viata De Expat
Viata De Expat
Ep. 2 - #ViataDeExpat în Dubai
Ep. 2 - #ViataDeExpat în Dubai
/

Asculta si pe:

Ep. 2 - #ViataDeExpat în Dubai Ep. 2 - #ViataDeExpat în Dubai Ep. 2 - #ViataDeExpat în Dubai Ep. 2 - #ViataDeExpat în Dubai

Salutare tuturor!

Astăzi stăm la povești cu Mari Flămânzeanu, o femeie cu multe roluri, așa cum suntem toate. O româncă mutată în Dubai, unde trăiește deja de 3 ani alături de fiica și soțul ei.

Ne-am cunoscut online, fiind amândouă îndrăgostite de brandul românesc de cămăși Pineberry și după câteva convorbiri telefonice deja ne făceam planuri să ne vedem. Ea fiind în Dubai și eu în Abu Dhabi, ne-am organizat mai greu cu programul, iar apoi a venit pandemia de Coronavirus și ne-a fost mai ușor să înregistrăm un podcast împreună.

Pe Mari o puteți citi și pe blogul ei sau pe contul de instagram The Copper Attitude, unde vă puteți bucura de multe peisaje frumoase din Emirate.

Abonează-te la podcast:

Poți să te abonezi la “#ViataDeExpat” și să lași un review de oriunde asculți:

Ep. 2 - #ViataDeExpat în Dubai Ep. 2 - #ViataDeExpat în Dubai Ep. 2 - #ViataDeExpat în Dubai

 

 

Ada Chindea

Eu sunt Ada, mămică de doi, blogger și cea mai nouă pălărie este cea de life coach. În 2013 eram însărcinată în 8 luni și am început să construiesc comunitatea ”Ceai cu Mămici”. Ceea ce a început cu evenimente de socializare între mame, cu interese și experiențe comune, s-a transformat, în timp, în locul unde imi doresc să ofer cititoarelor mele instrumentele necesare dezvoltării noastre ca mame, ca soții,ca prietene și în primul rând ca femei gata să înfrunte orice provocare, fie că e vorba de o întâlnire la joacă și socializare, un tantrum sau redescoperirea de sine.

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.