Vacante relaxante in familie cu Sorin Soare- #DeVorbaLaUnCeai Ep 7

Invitatul de astazi este Sorin Soare, organizator evenimente dedicate familiilor cu copii aka Family Building.
Povestim putin despre ce inseamna un #familybuilding, cum ne ajuta un astfel de weekend de activitati distractive cu copiii, in care singura noastra “grija” este sa-i vedem cu adevarat, cu ochii larg deschisi, pentru ca de orice alte lucruri se ocupa Sorin.

O sa mai povestim si despre activitatile pe care le gandeste si cum reuseste fiecare activitate sa intareasca increderea copiilor in ei si sa ne reaminteasca noua adultilor sa si respiram si sa-i incurajam cu toata puterea plamanilor.

Abia astept intrebarile voastre in comentarii.

Data viitoare vom aborda un subiect mai special pentru parinții de fete. Povestim despre menstruația conștientă cu Oana Sforoi.

Vacante relaxante in familie cu Sorin Soare- #DeVorbaLaUnCeai Ep 7

Ada Chindea

Eu sunt Ada, mămică de doi, blogger și cea mai nouă pălărie este cea de life coach. În 2013 eram însărcinată în 8 luni și am început să construiesc comunitatea ”Ceai cu Mămici”. Ceea ce a început cu evenimente de socializare între mame, cu interese și experiențe comune, s-a transformat, în timp, în locul unde imi doresc să ofer cititoarelor mele instrumentele necesare dezvoltării noastre ca mame, ca soții,ca prietene și în primul rând ca femei gata să înfrunte orice provocare, fie că e vorba de o întâlnire la joacă și socializare, un tantrum sau redescoperirea de sine.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.