”Știri” din bula mea (3) – 2 Aprilie

stiri din #bulamea

Fiecare trăim într-o #BULĂ informațională din care este destul de greu de ieșit atâta timp cât folosim toți telefoane inteligente care analizează în fiecare moment fiecare pagina accesată, fiecare click dat și fiecare imagine vizualizată.

Acestea fiind zise, m-am gândit să împărtășesc cu voi (în fiecare săptămână sau atunci când apar lucruri interesante) ”știrile” din #bulamea, numai bune de citit la o cafea!

Ce veți găsi în #bulamea informațională:

  • evenimente pentru părinți și copii
  • lucruri interesante despre viața de părinte
  • știri din viața mondenă
  • și alte lucruri care îmi mai atrag atenția.

”Știri” din #bulamea (3) – 02 Aprilie

      1. Astăzi începe a doua etapă de înscrieri în clasa pregătitoare. Practic, dacă nu ați înscris deja copilul la școală sau nu a fost acceptat acolo unde l-ați înscris prima oară, aveți ocazia acum să reluați procesul. Noi am reușit să o înscriem pe Emily acolo unde ne doream și noi și ea. Pentru ea este „școala roz”, pentru noi sperăm să fie răspunsul întrebărilor noastre 🙂 Calendarul complet aici.
      2. Se apropie ziua Emilușei de 6 ani. Tremur numai când mă găndesc la asta. Fetița mea e mare, huge, imensă… i-a căzut un dinte, al doilea i se mișcă și în toamnă merge la școală…

        Timp, ia-o mai înceeeet!

        Asta nu e o știre în sine, dar faptul că vrea să o sărbătorim în parc la foișoare este. Urmează să scriu pe tema asta mai multe. În primul rând pentru că mă surprinde, anul trecut a vrut acasă, acum în parc și sunt tare mândră de ea că știe ce-și dorește. Mă așteptam să vrea tot la Cu chef de joacă, unde l-am sărbătorit pe Andrei. chef de joacă

      3. În toamnă cununăm un cuplu pe care îi îndrăgim foarte mult. Sunt vreo 10 ani diferență între noi. Eu i-am fost dădacă atunci când ea avea 2-3 anișori. Stăteam amândouă toată ziua și făceam treabă, ne plimbam, ne jucam era super distractiv pentru mine. Și acum știu cum o simțeam grea când adormea în brațele mele la plimbare. Ea, după ce a terminat liceul, a stat cu Emilușa de aproape 1 an. Ne leagă multe și mă bucur enorm că ne-au ales nași, nu mi-aș dori alți fini vreodata.
        De fapt eu vreau să vă spun că sunt în căutare de rochie de seară, dacă știți ceva, lăsați un link. Momentan, îmi place verdele mult 🙂

        Indiferent de natura evenimentului, rochia verde smarald din voal de matase si dantela cu aplicatii este rochia in care vei straluci.

        Publicată de Rochii de seara Desire pe Marţi, 2 aprilie 2019

      4. Dacă sunteți la început de diversificare sau urmează să intrați în această etapă, iată un curs PERFECT!
        Andrea Carmen Radu este nutriționist și mamă a unui băiețel bine diversificat, iar Alina Câță Țibrea este food blogger pe mamamag.ro și cel mai probabil va completa evenimentul cu informații despre autodiversificare. Amândouă sunt profesioniste și au foarte multe informații bune pentru voi așa că aruncați un ochi peste program:

        Publicată de Mamamag pe Luni, 1 aprilie 2019

      5. Am făcut o rețetă bună, bună la slow cooker: Jambalaya cu fructe de mare, care din ce îmi pot da seama, este un fel de paella doar că varianta africană, mai condimentată. Yummy
      6.  La #cafeauadela10 ne-am pus serios cu burta pe ”cameră”. După ce am fost în weekend la cursul despre video organizat de Parenting PR am notat mult, am tras niște concluzii și am plecat și cu câteva idei. De acum ne veți vedea mult mai bine, iar săptămâna asta pregătim chiar și o surpriză!https://www.instagram.com/p/BvtKfCGFUq5/
      7. Evertoys, are căsuță nouă. Evertoys este un site online cu jucării unde, în baza unui abonament puteți să împrumutați jucării în baza unui fel de credit. Noi avem abonamentul de baza de aproape 1 an și ceva, și este super distractiv să stau cu copiii să ne uităm ce își aleg și apoi când vin a doua zi de la grădiniță, jucăriile sunt acasă.

        Publicată de Piua pe Vineri, 29 martie 2019

      8. La final am păstrat veștile despre Opera Comica pentru copii. Pe 3,4,5,6 și 7 Aprilie se joacă Pinochio, spectacol de balet pentru copiii peste 3 anișori în Sala Mare. Am lăsat această veste la final pentru că am și o surpriză pentru voi… 3 bilete a spectacolul de Duminica, 7 Aprilie de la ora 11. Iată cum se va desfășura concursul:
        • Până joi la prânz, adică maxim 13.00, spuneți-mi într-un comentariu, care este cea mai importantă ”știre” actuală din bula voastră?
        • Joi voi extrage câștigătorul prin random și-l voi anunța aici și pe e-mail
        • Dacă nu confirmați că mergeți până vineri seara la ora 20.00, am să dau biletele pe pagina Ceai cu Mămici primul comentariu care confirmă.

      Acum că voi ați citit ”știrile mele”. Abia aștept să le citesc pe ale voastre în comentarii.

      ”Știri” din bula mea (3) – 2 Aprilie”Știri” din bula mea (3) – 2 Aprilie

Ada Chindea

Eu sunt Ada, mamă și o femeie îndrăgostită de oameni și culori și am pornit această comunitate în 2013 în anul în care și eu am devenit mamă. Astăzi, sunt coach transformațional și mă bucur să-mi trăiesc visurile alături de copii, vizitând lumea în timp ce formez noi comunități în cadrul cărora ghidez oamenii să-ți (re) descopere culorile adevarate și astfel să-și trăiască visurile AZI și nu într-o zi.

15 Comments
  1. Comentariul cu numărul 4 este câștigător. Magda, te rog sa-mi dai un mesaj pentru a confirma faptul că puteți merge duminică la spectacol. În caz că nu puteți ajunge, voi da biletele pe pagina de Facebook Ceai cu Mamici.

  2. Eu as vrea sa recomand o carte ???? din bula mea: Femei care iubesc prea mult, Robin Nordwood.
    Noi sambata vom merge la Muzeul National al Hartilor si Cartii Vechi (vizita si atelier). Si ca tot a venit vorba, tot caut idei pentru activități outdoor ????

    1. OOOO da! Și eu abia astept vacanta de primavara, sper să reușim să fugim, macar o zi, la munte!

  3. O stire mare este ca am inceput sa ma simt bine cu cele 8 kilograme pe care le car cu mine si am inceput sa am o energie mai mare si timp mai mult pentru lucrurile care imi plac! 🙂 si da, mi-ar placea sa merg la Pinochio cu sotul si copilul! 🙂

    1. Mesajul tău a fost ceva de genul… ”Bine ai venit trimestrul 3” :))) Știm exact cât de minunat e!!!

  4. Urmează sa imi schimb jobul si trebuie sa fac un curs de franceza, un training…..of, mai putin timp acasa! Deci nu ar strica mai mult timp de calitate cu ale mele fetite! Poate suntem noi norocoasele..te pupam!

    1. Baftă multă Roxana! O sa treacă şi perioada asta, numai bine vă reconectați în weekend la un spectacol 🙂

  5. Puteai sa zici ca faci mancaruri sofisticate dupa cartea de la mine. Deveneam si eu o stire!???? vrem la occ!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.