”Bicicleta fermecată” o poveste despre Mamaia fiecăruia!

”Bicicleta fermecată” este o poveste magică despre speranță și încrederea că într-o zi visele tale se vor împlini!

Pe Mihaela Coșescu am cunoscut-o la un eveniment de parenting și m-a impresionat cu blândețea cu care vorbea despre cei doi copii. La scurt timp a scris prima ei carte care cred că a vindecat multe relații de frați, ”Te iubesc orice culoare ai avea”.

Poveștile Mihaelei sunt magice! Fiecare atinge un subiect sensibil din viața noastră de părinți. În unele a adresat problemele noastre de cuplu, în altele pe ale noastre cu copiii.

Când am citit prima oară ”Bicicleta fermecată” am început să plâng.

Mi-o închipuiam pe Mamaia mea, străbunica ce a trăit până la 93 de ani și care în fiecare iarnă ne împletea ciorapi și ne făcea halva turcească. Mamaia care a prins ambele războaie în tinerețe, ba chiar a pierdut un soț într-unul din ele.

La final mi-am închipuit-o pe Mamaia, un copil fericit zburdând către părinții ei, fericită și zglobie.

Pentru copii e o carte cu ilustrații frumoase, despre lumi de poveste vizitate pe bicicletă.

Pentru mine, este cartea care îmi amintește de Mamaia mea și pentru asta, am să-i fiu mereu recunoscătoare Mihaelei!

Cartea costă 45 lei și o puteți găsi pe Librarie.net

Ca recomandare de vărstă, cred că această carte poate fi citită cu ușurință pentru copii de peste 1 an și jumătate. Povestea nu este lungă, iar ilustrațiile îi vor captiva cu siguranță pe fiecare dintre ascultători.

Alte povești din seria #LecturadeSeara:

Ada Chindea

Eu sunt Ada, mămică de doi copilași drăgălași și diferiți precum soarele și luna. În 2013 eram însărcinată în 8 luni și am început să construiesc comunitatea ”Ceai cu Mămici”. Ceea ce a început cu evenimente de socializare între mame, cu interese și experiențe comune, s-a transformat, în timp, în locul unde imi doresc să ofer cititoarelor mele instrumentele necesare dezvoltării noastre ca mame, ca soții,ca prietene și în primul rând ca femei gata să înfrunte orice provocare, fie că e vorba de o întâlnire la joacă și socializare, un tantrum sau redescoperirea de sine.

No Comments Yet

Tu ce părere ai?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: