”Bicicleta fermecată” o poveste despre Mamaia fiecăruia!

”Bicicleta fermecată” este o poveste magică despre speranță și încrederea că într-o zi visele tale se vor împlini!

Pe Mihaela Coșescu am cunoscut-o la un eveniment de parenting și m-a impresionat cu blândețea cu care vorbea despre cei doi copii. La scurt timp a scris prima ei carte care cred că a vindecat multe relații de frați, ”Te iubesc orice culoare ai avea”.

Poveștile Mihaelei sunt magice! Fiecare atinge un subiect sensibil din viața noastră de părinți. În unele a adresat problemele noastre de cuplu, în altele pe ale noastre cu copiii.

Când am citit prima oară ”Bicicleta fermecată” am început să plâng.

Mi-o închipuiam pe Mamaia mea, străbunica ce a trăit până la 93 de ani și care în fiecare iarnă ne împletea ciorapi și ne făcea halva turcească. Mamaia care a prins ambele războaie în tinerețe, ba chiar a pierdut un soț într-unul din ele.

La final mi-am închipuit-o pe Mamaia, un copil fericit zburdând către părinții ei, fericită și zglobie.

Pentru copii e o carte cu ilustrații frumoase, despre lumi de poveste vizitate pe bicicletă.

Pentru mine, este cartea care îmi amintește de Mamaia mea și pentru asta, am să-i fiu mereu recunoscătoare Mihaelei!

Cartea costă 45 lei și o puteți găsi pe Librarie.net

Ca recomandare de vărstă, cred că această carte poate fi citită cu ușurință pentru copii de peste 1 an și jumătate. Povestea nu este lungă, iar ilustrațiile îi vor captiva cu siguranță pe fiecare dintre ascultători.

Alte povești din seria #LecturadeSeara:

Ada Chindea

Eu sunt Ada, mămică de doi, blogger și cea mai nouă pălărie este cea de life coach. În 2013 eram însărcinată în 8 luni și am început să construiesc comunitatea ”Ceai cu Mămici”. Ceea ce a început cu evenimente de socializare între mame, cu interese și experiențe comune, s-a transformat, în timp, în locul unde imi doresc să ofer cititoarelor mele instrumentele necesare dezvoltării noastre ca mame, ca soții,ca prietene și în primul rând ca femei gata să înfrunte orice provocare, fie că e vorba de o întâlnire la joacă și socializare, un tantrum sau redescoperirea de sine.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.