Carte cu carte, facem o lume de basm!

Mă bucur că primul articol pe anul 2019 unește două pasiuni dragi, cărțile și faptele bune.

Povestea a început în Decembrie 2018, când, prietena mea Monica Popescu m-a sunat să-mi povestească despre noul ei proiect ”O lume de basm”. Scopul proiectului este să se adune cât mai multe cărți și jocuri în stare cât mai bună, chiar noi, cu care să se doteze sau chiar să se înființeze biblioteci din școli, grădinițe sau spitale din București și împrejurimi. Proiectul este susținut de către Asociația Kineto Bebe, Grădinițele Butterfly și Cava Bistro.

Evenimentul de lansare al campaniei a avut loc pe 18 decembrie la CAVA.

Din păcate nu am reușit să ajung atunci, dar aveam deja o cutie cu cărți pregătită așa că m-am întâlnit a doua zi cu Monica la o cafea și împreună am pus la cale un eveniment fain pentru comunitatea Ceai cu mămici.

Ne-am așezat repede în fața bradului de la Cava și înconjurate de cărțile aduse de mamele blogger ce au participat la evenimentul de lansare am filmat următorul material.

Ne vedem pe 12 Ianuarie la CAVA bistro!

Voi veniți cu cărțile și eu vă aștept cu brațele deschise, iar Cava Bistro ne răsfață cu un ceai fierbinte. E o ocazie bună să ne reconectăm după sărbători și să povestim despre noi și despre copii și despre tot ce ne mai trece prin cap! 

Dacă nu reușiți să ajungeți, dar vreți să vă implicați în campanie puteți oricând (poate doar cu un telefon înainte) să duceți cărțile și jucăriile la următoarele locații implicate în campanie:

  1. Grădinița Butterfly Aviației. Str. Intrarea Gliei nr.7, Sector 1
  2. Gradinița Butterfly Băneasa. Str. Drumul Potcoavei nr.59, Voluntari, Ilfov (Gradina Zoologică)
  3. Gradinița Butterfly Cosmopolis. Str. Lacului, vila 8F, Ștefăneștii de Jos, Ilfov
  4. CAVA Bistronomie, Calea Floreasca 91-111, Sector 2. Atentie cu locul de parcare dacă aveți mai multe pungi/ cutii de adus. Nu prea sunt locuri de parcare pe lângă restaurant. Găsiți în zonă la 5-7 minute distanță.
  5. Centrul KinetoBebe Moșilor. Calea Moșilor nr. 158, Sector 2
  6. Centrul KinetoBebe Nord. Intrarea Catedrei nr.2, Sector 1
  7. Centrul KinetoBebe Sud. Șoseaua Olteniței nr. 87-99, Sector 4

Împreună putem construi cât mai multe biblioteci pentru copii!

Dacă reușiți să ajungeți vă rog să-mi lăsați un mesaj ca să știu câte locuri rezervăm la Cava Bistro!

o lume de basm

Ada Chindea

Eu sunt Ada, mamă și o femeie îndrăgostită de oameni și culori și am pornit această comunitate în 2013 în anul în care și eu am devenit mamă. Astăzi, sunt coach transformațional și mă bucur să-mi trăiesc visurile alături de copii, vizitând lumea în timp ce formez noi comunități în cadrul cărora ghidez oamenii să-ți (re) descopere culorile adevarate și astfel să-și trăiască visurile AZI și nu într-o zi.

5 Comments
  1. Buna si felicitari pentru proiect!Voi duce si eu la unul din centre un pachetel cu dragoste pentru copilasii minunati care se vor bucura de el. Un an nou minunat!!

  2. Wow! Începeți anul în forță! La cât mai multe mii de cărți, dragilor! Îmi pare rău că nu vă pot fi alături pe 12, dar mă revanșez eu în cărți. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.