Raiul cerealelor cu lapte e la Cereal Crunch Cafe

E 6.30 dimineața, iar eu m-am trezit înaintea copiilor ca să am timp de o cafea în tihnă. Șocul cel mare a venit în momentul în care am realizat că nu mai am capsule de cafea minunată din Brazilia. Între timp se aude și primul ”Mami” din dormitor.

”E clar… fără cafea de dimineață va fi un drum lung spre grădiniță”

Cumva am supraviețuit și după ce am reușit să o las și pe Emily la grădiniță, la 9.01, plec în treaba mea să returnez cărțile la bibliotecă cu gândul de cafea bună în gând și chiar ceva bun de mâncare. După câteva minute de mers spre Piața Amzei, am găsit locul perfect… Cereal Crunch Cafe.

Happyness!!!!

Cereal Crunch Cafe este o cafenea unde poți să comanzi un bol de cereale. Dar nu oricum, ci găsești aici toate cerealele pe care le vezi în filme. De la Fruit loops, la Cocoa Puffs și of course, preferatele mele… Reese’s Puffs.

Și nu doar cereale, ci poți să-ți alegi și laptele: de vacă sau vegetal, mai gras sau mai slab, colorat sau nu.

raiul cerealelor cu lapte

Bine, pentru cei care mănâncă sănătos există și varianta de cereale integrale, cu sau fără zahăr, ba chiar combinate cu iaurt.

cereale sanatoase

Găsiți chiar și faimoasele PopTarts pe care le știu mai ales din serialul Fetele Gilmore. Îmi amintesc cât de cool mi se părea Lorelai, o mamă fără mâncare în casă, dar tot timpul cu PopTarts 🙂

Cereal Crunch cafe pop tarts

Vă spun, e un loc perfect de venit cu copiii la un bol de cereale…

Mâncarea preferată a tuturor copiilor și a mamelor care vor să doarmă mai târziu în weekend. 

Sâmbătă ne găsiți aici cu siguranță, în formulă completă. Deja știu cine ce va mânca:

  • eu și Hubby un bol mediu de Reese’s Puffs cu lapte de vacă;
  • Emily probabil va comanda Lucky Charms, doar pentru că are unicorn pe cutie, cu lapte de migdale de culoare roz dacă se poate;
  • iar Andrei va comanda un bol de cereale Paw Patrol de la Kellogs, pentru că este Rubble pe cutie, iar dacă adăugăm puțină culoare în viața noastră probabil va fi galben.

Poftă bună!

Alte locații bune de ieșit cu copiii:

Ada Chindea

Eu sunt Ada, mamă și o femeie îndrăgostită de oameni și culori și am pornit această comunitate în 2013 în anul în care și eu am devenit mamă. Astăzi, sunt coach transformațional și mă bucur să-mi trăiesc visurile alături de copii, vizitând lumea în timp ce formez noi comunități în cadrul cărora ghidez oamenii să-ți (re) descopere culorile adevarate și astfel să-și trăiască visurile AZI și nu într-o zi.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.