Aceasta este dorința mea de Crăciun

Pe Mariana Stan am cunoscut-o acum aproximativ 1 an și este omul care pe mine m-a învățat să dăruiesc! Mai mult decât atât, m-a învățat că oricât de puțin am face, contează!

dorință de crăciunDe câțiva ani lucrează cu copiii de la Asociația Touched pe care îi iubește enorm și se vede cât de mândră este de toate reușitele lor.

Mariana și-a dorit un singur lucru pentru acest Crăciun:

”Să adun la un loc oameni care cred în puterea de a dărui indiferent de sărbătoare, perioada anului sau prezența unui brad. Un Red Carpet cu Supereroi!”

Pentru dorința ei de Crăciun vă spun și eu dorința mea pentru că am nevoie de ajutorul vostru! Îmi doresc să găsesc printre voi, 5 mame care să mă însoțească, să petrecem o seară frumoasă împreună . 5 mame care mă citiți și poate ne cunoaștem din vremea când organizam evenimentele Ceai cu Mămici.

Vă invit să lăsați pentru o seară copiii cu tati și să veniți alături de mine să ne cunoaștem, să ne revedem și să bem un pahar de vin sau suc în cinstea Marianei și a tuturor oamenilor implicați în acest proiect.

O să fie o seară magică, vă garantez!

Dincolo de creațiile Anei Novic, care va prezenta pentru prima oară noua colecție, dincolo de prajiturile și cozonacii făcuți de copiii de la Touched alături de Chef Mihai, vă asigur că Joi seară, la Commons este locul unde magia va fi la ea acasă.

Și toate datorită Marianei și dorinței ei de Crăciun.

Haideți Joi cu mine și eu vă voi oferi din toată inima o carte din biblioteca mea!

Participarea la eveniment se face în baza unei donații de 50 lei.

În cazul în care vreți și puteți să veniți, vă rog să-mi trimiteți un mesaj ca să vă trec pe lista invitaților. Fie pe mail la ada@ceaicumamici.ro, fie pe Facebook, fie un mesaj la această postare 🙂

Publicată de Mariana Stan pe Joi, 8 noiembrie 2018

Dincolo de acest eveniment de Joi, fiecare dintre noi se poate implica să-i ajute pe ceilalți atât cât poate. Despre asta am discutat în live-ul de luni, Cafeaua de la 10

Nici nu contează cât de puțin sau mult poate fiecare, pentru că oricât ați face e mai mult decât nimic, iar puțin de la mine, cu puțin de la voi va însemna puțin mai mult pentru cineva care are nevoie!

Iată câteva variante prin care vă puteți implica și voi foarte ușor.

  1. Sms-uri lunare. 2 Euro catre 8844 cu textul MAGIC pentru a sustine proiectul Magichome. 4 euro către 8864, cu textul SPITAL pentru Bursa de Fericire care construiesc primul spital de oncologie pentru copii
  2. Donați sânge o dată la 3 luni pentru a putea da o șansă la viață altor 3 oameni, Nu-ți fie teamă să donezi sânge, e mai simplu decât crezi!
  3. ShoeBox cadoul din cutia de pantofi. Luati o cutie de pantofi o umpleti cu tot ce credeti ca ar avea nevoie un copil si o duceti la cel mai apropiat punct de colectare de pe shoebox.ro. Mai multe detalii puteți citi într-un articol scris anii trecuți, ShoeBox sau dorinta de a ajuta fara a astepta nimic in schimb
  4. Cumpărând cadouri pentru cei dragi de la târguri care donează veniturile, parțial sau total. Unul dintre acestea este IWA Charity Christmas Bazaar în care Dina s-a implicat în fiecare an.
  5. Participati la evenimente caritabile. Un fel de 2 in 1, o seara cu soțul sau prietenele in oras și 30-50 lei donat pentru o cauza care are nevoie de fonduri. 

Foto:Kat Yukawa

Ada Chindea

Eu sunt Ada, mamă și o femeie îndrăgostită de oameni și culori și am pornit această comunitate în 2013 în anul în care și eu am devenit mamă. Astăzi, sunt coach transformațional și mă bucur să-mi trăiesc visurile alături de copii, vizitând lumea în timp ce formez noi comunități în cadrul cărora ghidez oamenii să-ți (re) descopere culorile adevarate și astfel să-și trăiască visurile AZI și nu într-o zi.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.