Socializam si Accesorizam cu Gabi Urda

Pe 4 Octombrie 2014, la ora 10.00, cu forte proaspete si intr-o locatie superba, ce te imbia la un ceai fierbinte si o discutie”ca-ntre fete” ne-am (re) intalnit, intr-un spatiu nou si plin de culoare si caldura – Funny Land, cu prietena noastra Gabi Urda si am vorbit despre … stau si ma gandesc … hmmmmm … Dar despre ce n-am vorbit! Cele doua ore petrecute alaturi de prietene mamici au trecut ca valul si nici n-am realizat cand am reusit sa acoperim subiecte nenumarate, diferite dar personalizate pentru noi, mamicile prezente. Am discutat despre:

– iluziile optice in materie de haine si culorile acestora,

– linii verticale si orizontale, altele decat cele din imprimeurile hainelor,

– margele, accesorii imposibile dar si obiecte ce n-ar trebui sa lipseasca din garderoba

– negru si “toate nuantele lui”

– Spice Girls si fashion icons,

– culori reci si calde – despre cum poti descoperi ce culori (calde sau reci) se potrivesc tenului fiecareia

– ghetute, botine si …

SEXYYYYYYYYYY! Da, SEXY! Pentru ca suntem mamici si suntem sexy, frumoase si absolut deosebite. De ce ? intai pentru ca suntem NOI, apoi pentru ca suntem mamici si nu in ultimul rand dar mai ales pentru ca suntem femei!!!

Am plecat de la intalnire cu un bagaj imens de informatii, o tona de energie pozitiva (ca intotdeauna dupa un La Ceai cu Mamici in compania superbelor mamici) dar si cu promisiunea facuta mie sa schimb ceva.

Iar cel mai bun sfat pentru mine, in conditiile in care au fost nenumarate si toate excelente a fost:

In week-end, in functie de programul pe care il aveti in saptamana urmatoare, pregatiti-va tinutele pentru fiecare zi a saptamanii. Astfel veti ajunge sa purtati tot ce exista in garderoba si nu doar ce ramane pe marginea scaunului, de cu o seara inainte. Si asta nu pentru ca nu puteti sa o faceti si in fiecare dimineata, ci pentru a va oferi mult-indragita cafea de dimineata in liniste si nu pe fuga!!!

 

Evenimentul a fost organizat de:

GO BIG Events – Partenerii tai pentru un eveniment cu suflet


Parteneri Media:

Mamici cu talent – “Mama full time, afacere part time, venituri depline!”
MuJeR.ro, MobiKid.ro, Totul despre mame, Euparinteghemotoc,UrbanKid.ro, B24Kids – Gazeta cultură a copiilor, Mamicamea.ro

 

Parteneri:

Melek Boutique, Centrul 9 luni, ZOOM DECOR, 9 luni shop, Yummy Mummy, HaineDeAlaptat.ro

 

 

Ada Chindea

Eu sunt Ada, mămică de doi, blogger și cea mai nouă pălărie este cea de life coach. În 2013 eram însărcinată în 8 luni și am început să construiesc comunitatea ”Ceai cu Mămici”. Ceea ce a început cu evenimente de socializare între mame, cu interese și experiențe comune, s-a transformat, în timp, în locul unde imi doresc să ofer cititoarelor mele instrumentele necesare dezvoltării noastre ca mame, ca soții,ca prietene și în primul rând ca femei gata să înfrunte orice provocare, fie că e vorba de o întâlnire la joacă și socializare, un tantrum sau redescoperirea de sine.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.