Comunicarea eficienta cu copiii nostri

Sambata am lansat noul sezon de intalniri “La Ceai cu Mamici” cu o intalnire despre cum sa comunicam eficient cu copii nostri.

Am avut-o alaturi de noi pe Lidia Gheorghe, o prietena draga a noastra si a intalnirilor noastre care ne-a fost alaturi inca de la prima intalnire. Ne-a provocat, asa cum numai ea stie sa ne gandim nu numai la ceea ce le dorim copiilor nostri dar mai ales cum sa reusim sa-i ajutam sa ajunga acolo.

Intrebarea zilei a fost

“Cum ne dorim sa fie copii nostri ?”

Raspunsurile n-au fost doua la fel: sa fie veseli, sa fie intelegatori, sa fie rabdatori, sa-i respecte pe cei din jur si multe altele. Dar intrebarea este reusim noi sa le insufletim aceste calitati?

Astfel am pornit pe un drum al introspectiei personale si am reusit sa realizam cu ajutorul Lidiei, cat din ceea ce ne dorim pentru copii nostri vine din proprii “demoni”, din propriile experiente ale copilariei si cat vine din dorinta de a creste niste omuleti care sa aiba incredere in ei si sa stie sa se descurce in viata care li se aseaza in fata, putin mai mult in fiecare zi.

A fost o discutie relaxata intre prietene care nu s-au mai vazut demult, de aproape 3 luni, prietene fericite sa ne revedem!

Am avut printre noi si viitoare mamici si mamici care au venit pentru prima oara pe care speram sa le revedem si la urmatoarele intalniri

Multumim Lidiei ca ne-a fost alaturi si de aceasta data, Ligiei de la Dulapiorul cu Arome care ne-a incantat si de aceasta data cu briose deliciose cu dovleac si pudra de roscove si mai ales multumim Marianei de la Castelul Bucuriei ca ne-a pus la dispozitie locatia asa din scurt si mai ales multumim Diana pentru imaginile deosebite!

Va invitam sa le vizitati in spatiul virtual, veti afla ca Ligia face niste prajituri extraordinare, candy bar-uri pline de imaginatie dar si condimente naturale bune chiar si pentru piticii mici mici. Despre Mariana veti afla ca are si un blog, Mama de vocatie, unde scrie despre ce o pasioneaza cel mai mult, familie si nutritie. In plus veti afla ca de fapt Castelul Bucuriei este de fapt cresa si gradinita pentru copii cu varsta intre 1 si 5 ani, un loc minunat unde copii au ocazia sa gateasca cu manutele lor, pot invata limbi straine si unde sunt incurajati sa se exprime si sa descopere lumea din jurul lor. Nu uitati sa o cautati si pe Lidia, ea este psihoterapeut de profesie, trainer Lamaze, consilier in alaptare si in plus organizeaza si cursuri pentru bebelusi- Baby Start

Va lasam cu cateva poze si promitem sa revenim cu toate cat mai repede, noi ne grabim sa lansam urmatoarea intalnire de pe 4 Octombrie.

Foto by Diana Damalan Photography

Picture5

 

Ada Chindea

Eu sunt Ada, mamă și o femeie îndrăgostită de oameni și culori și am pornit această comunitate în 2013 în anul în care și eu am devenit mamă. Astăzi, sunt coach transformațional și mă bucur să-mi trăiesc visurile alături de copii, vizitând lumea în timp ce formez noi comunități în cadrul cărora ghidez oamenii să-ți (re) descopere culorile adevarate și astfel să-și trăiască visurile AZI și nu într-o zi.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.