La Povesti despre coaching – De vorba la un ceai ep 2

Astăzi ne vedem cu un nou “live cu specialiști” prin care sper să aducem puțină lumină în viața noastră, despre coaching de data asta.
➡️ Cu ce ne poate ajuta?
➡️ Avem musai nevoie de un obiectiv intrand în coaching?
➡️ Cum alegi un coach?
Experiența mea personală este super pozitivă și abia aștept să vă povestesc despre ea, poate vă inspiră. Am facut coaching “la ședință” dar și “cu bătaie lungă”, adică sub forma unui program pas cu pas care să mă aducă mai aproape de visul meu care, atunci când am început, nici nu știam că-l am. ????
Vom povesti cu Irina Costea Coaching, coach transformațional și de carieră, despre ce poate face un coach pentru tine, iar dacă aveți întrebări vă așteptăm cu ele în comentarii și le vom adresa pe rand

Ada Chindea

Eu sunt Ada, mămică de doi copilași drăgălași și diferiți precum soarele și luna. În 2013 eram însărcinată în 8 luni și am început să construiesc comunitatea ”Ceai cu Mămici”. Ceea ce a început cu evenimente de socializare între mame, cu interese și experiențe comune, s-a transformat, în timp, în locul unde imi doresc să ofer cititoarelor mele instrumentele necesare dezvoltării noastre ca mame, ca soții,ca prietene și în primul rând ca femei gata să înfrunte orice provocare, fie că e vorba de o întâlnire la joacă și socializare, un tantrum sau redescoperirea de sine.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Povești despre viața în 4, cu 2 fete și doi băieți, informații despre educația în pedagogia Waldorf și Montessori, idei practice și îndrăznețe din categoria #FashionMom și multă voie bună!

#FashionMom