La povesti despre terapie – De vorba la un ceai ep. 1

Pe Claudia am descoperit-o vara trecuta, in august 2020. Stateam in hamac, incercam o tehnica de mindfulness, dar degeaba. Ma simteam pierduta si nu intelegeam “de ce?”.

Eram la mare, singuri, fara copii, si eu ma simteam INGROZITOR.

Abia asteptasem momentul sa plecam singuri. Dupa 1 an si jumatate toti 4, abia asteptam sa fim singuri, liberi sa ne plimbam de mana pe malul marii, liberi sa vorbim ce vrem noi, fara sa fim intrerupti!

Imi dorisem acest moment, dar totusi ma simteam foarte vinovata ca eram fara copii. Cum mi-am permis oare sa plec fara ei la mare? Si cu cortul in care am dormit doar noi 4 imbratisati??? Horror!

Sufeream grav de #momguilt si din intamplare am dat peste o postare a Claudiei care a fost fix ce aveam nevoie. M-a ajutat sa ma descarc si sa iau cea mai buna decizie pentru mine in acel moment. M-a ajutat sa ma aleg pe mine si sa ma linistesc.

Mai jos redau un mic “transcript al discutiei in caz ca va intereseaza doar un subiect anume. Am stiut de-atunci ca vreau s-o invit la un live in care sa discutam despre procesul terapeutic, despre diferitele forme de terapie, depre self care, despre vinovatia de mama si ce mai apare in discutie.

Mai jos va las desfasurarea emisiunii, pe subiecte, in caz ca nu puteti asculta tot:

  • Ce fel de terapie facem?
  • Cum alegem terapeutul?
  • De ce mergem la terapie?
  • Cine merge la terapie, noi sau copiii?

Daca ati ramas cu intrebari dupa acest interviu, va astept cu ele in comentarii si sigur, Claudia ne va ajuta cu niste raspunsuri.

Voi ati facut pana acum terapie? Cu ce va ajutat? Sau nu v-a ajutat?

p.s. în următoarea emisiune vom vorbi despre coaching cu Irina Costea

despre coaching

Ada Chindea

Eu sunt Ada, mamă și o femeie îndrăgostită de oameni și culori și am pornit această comunitate în 2013 în anul în care și eu am devenit mamă. Astăzi, sunt coach transformațional și mă bucur să-mi trăiesc visurile alături de copii, vizitând lumea în timp ce formez noi comunități în cadrul cărora ghidez oamenii să-ți (re) descopere culorile adevarate și astfel să-și trăiască visurile AZI și nu într-o zi.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.