Despre grădinărit la început de primăvară – De vorbă la un ceai ep. 3

În ultima vreme, am văzut în feed-ul meu de Facebook și Instagram, multe lucrări în grădină, plantat gazon, dat cu var copacii, plantat ierburi aromatice și recunosc că mă depășesc mult aceste activități, dar în același timp mi-ar plăcea și mie să le fac, dacă aș ști cum ????
Pentru asta am invitat-o pe Elena Santos Home să ne povestească ce putem să facem în grădină, și-n balcon primăvara aceasta.
– cu ce începem?
– ce avem de făcut?
– dacă există perioade propice pentru anumite activități

În cadrul live-ului, Elena a venit cu o provocare foarte faină și anume, să plantez în direct primele mele seminte.

De atunci, semintele au incoltit, iar noi am prins curaj sa plantam si altele. Emily a ales semintele de ardei gras si Andrei a ales sa puna castravete. Maine le vom transfera in pamant si abia astept sa vad ce iese ????
Va invit si pe voi sa urmariti live-ul, sa vedeti cate idei bune si practice ne-a oferit Elena.

Dacă aveți întrebări despre grădinărit sau pentru Elena, vă aștept cu comentarii aici sau vă învit să urmăriți interviul pe care l-am avut cu ea.

Data viitoare vom povesti cu Andreea Grigoriu despre nutriție și tranzit liniștit.

despre tranzit și nutriție

Ada Chindea

Eu sunt Ada, mămică de doi, blogger și cea mai nouă pălărie este cea de life coach. În 2013 eram însărcinată în 8 luni și am început să construiesc comunitatea ”Ceai cu Mămici”. Ceea ce a început cu evenimente de socializare între mame, cu interese și experiențe comune, s-a transformat, în timp, în locul unde imi doresc să ofer cititoarelor mele instrumentele necesare dezvoltării noastre ca mame, ca soții,ca prietene și în primul rând ca femei gata să înfrunte orice provocare, fie că e vorba de o întâlnire la joacă și socializare, un tantrum sau redescoperirea de sine.