La Povesti despre coaching – De vorba la un ceai ep 2

Astăzi ne vedem cu un nou “live cu specialiști” prin care sper să aducem puțină lumină în viața noastră, despre coaching de data asta.
  • ➡️ Cu ce ne poate ajuta?
  • ➡️ Avem musai nevoie de un obiectiv intrand în coaching?
  • ➡️ Cum alegi un coach?
Experiența mea este super pozitivă și abia aștept să vă povestesc despre ea, poate vă inspiră. Am facut coaching “la ședință” dar și “cu bătaie lungă”, sub forma unui program. Deși am obținut rezultate în ambele variante, ce-a de-a doua m-a ajutat să ajung mai aproape de visul meu. Și știți ce e cel mai fain? Când am început programul, nici nu știam că am un vis ????
Vom povesti despre coaching cu Irina Costea Coaching, coach transformațional și de carieră, despre ce poate face un coach pentru tine, iar dacă aveți întrebări vă așteptăm cu ele în comentarii și le vom adresa pe rand.

În următorul episod, ca un cadou de primavara, vom povesti despre grădinărit cu Elena Santos, mama de 3 si home and garden genie.

despre grădinărit elena santos

Ada Chindea

Eu sunt Ada, mamă și o femeie îndrăgostită de oameni și culori și am pornit această comunitate în 2013 în anul în care și eu am devenit mamă. Astăzi, sunt coach transformațional și mă bucur să-mi trăiesc visurile alături de copii, vizitând lumea în timp ce formez noi comunități în cadrul cărora ghidez oamenii să-ți (re) descopere culorile adevarate și astfel să-și trăiască visurile AZI și nu într-o zi.

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.