Sora mai mare nu este a doua mamă

Undeva în lume, într-o duminică dimineață, o mamă s-a trezit înaintea tuturor la fel ca în orice altă dimineață.

A mers la baie și-a văzut că tot nu i-a venit menstruația, deși au trecut deja 32 de zile. Oare să se fi întâmplat deja? Este iar însărcinată? Dar s-a întâmplat doar o dată luna trecută! Abia s-au apucat! Asa repede!? Apoi se aude o voce undeva în spate…

-Mami, fac pipi!

O voce somnoroasă și dulce de numai 2 anișori pe care o iubește atât de mult.

Brusc iși dă seama că nici nu mai e nevoie să cumpere un test de sarcină. Știe că nu-i întârzie niciodată mai mult de 2 zile. Știe deja că în pântecele ei se formează o nouă voce.

Oare prima voce ce va zice!?


Eu sunt Ada, mămică de două voci minunate pe care le iubesc diferit. Nici mai mult, nici mai puțin, ci altfel, iar asta e povestea mea de când am aflat că urmează să mai avem un copil și până când am reușit să fac din nou pace cu fiica mea minunată, primul meu copil, vocea dulce, care m-a strigat pentru prima oară MAMA.

Continuarea poveștii o puteți citi pe blogul Adinei, mămica Domnișoarei Fundiță.

Mulțumesc, Adina, că m-ai provocat să-mi aduc aminte de acea perioadă din viață noastră!

sora mai mare

Ada Chindea

Eu sunt Ada, mamica de doi copilasi dragalasi si diferiti precum soarele si luna. Ea are 3 ani si jumatate si este blanda, calma, rabdatoare si intelegatoare, iar el are 9 luni si a venit ca o tornada care ne da pe spate cu zambetele si forta lui. Sunt o femeie fara toate doagele in ordine, imi plac culorile si sunt mega indragostita de jumatatea mea mai buna.

No Comments Yet

Tu ce părere ai?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: