Haine de alăptat de la designeri romani. În vizită la The Room Showroom

Luni dimineață, în penultima zi fără copii înainte de vacanța mare, am pășit cu emoție pe ușa de la The Room Showroom.

Motivul pentru care eram atât de emoționată pentru că eram acolo să filmez primul meu material video din categoria #FashionMom. Aveam câteva idei despre cum aș fi vrut să arate, dar cand am găsit fotoliul galben totul s-a aranjat și a devenit clar că de acolo voi începe.

Fiind Săptămâna Mondiala a Alăptării mi-am dorit foarte mult să am un material care să vă inspire și care să vă ofere alternative atunci când nu mai știți cu ce să vă îmbrăcați și încă alăptați.

Există multe alternative pe piață, multe chiar din partea unor designeri autohtoni pentru haine frumoase și feminine și extrem de practice pentru a alăpta oriunde și oricand are bebe nevoie.

Am căutat sa vă prezint haine comode și versatile pe care le puteți purta cu usurință în parc cu cei mici, dar pe care le puteți purta și la o ieșire în oraș cu prietenele sau o cină romantica cu sotul. Totul depinde de încălțări!

The Room Showroom este locul perfect unde poti sa-ti creezi de la 0 o tinuta pentru o petrecere la care nu stii cu ce sa te imbraci. Aici găsiti designeri de bijuterii, incaltaminte, genti si bineinteles haine. De la haine de zi, office și pana la rochii de seara sclipitoare si diafane din tulle roz pudrat si dantela nude.

Am să vă las cu clipul filmat luni care sper să vă fie de folos mai ales ca in aceasta perioada puteti beneficia de reduceri de pana la 50% la brandurile selectionate. In plus, pe 8 si 9 August este o petrecere dedicata brandurilor  I SEE STARS Clothing si Climent Art.

Haine de alăptat de la designeri romani. În vizită la The Room Showroom

Daca sunteti in cautare de sfaturi in privinta alaptarii, nu uitati sa verificati lista de evenimente ce au loc pana pe 7 August in multe orase din tara, iar dacă aveti nevoie de putin umor in viata voastra, treceti prin aventurile mele in alaptare.

Maine ne auzim cu o reteta perfecta de biscuiti pentru un bost in lactatie.

 

Ada Chindea

Eu sunt Ada, mamă și o femeie îndrăgostită de oameni și culori și am pornit această comunitate în 2013 în anul în care și eu am devenit mamă. Astăzi, sunt coach transformațional și mă bucur să-mi trăiesc visurile alături de copii, vizitând lumea în timp ce formez noi comunități în cadrul cărora ghidez oamenii să-ți (re) descopere culorile adevarate și astfel să-și trăiască visurile AZI și nu într-o zi.

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.