Naște cum simți

O intalnire plina ochi cu emotii si amintiri frumoase prin care am reusit sa facem ceea ce ne-am propus, si anume sa le oferim viitoarelor mamici cat mai multe informatii despre nastere si mai ales un forum in cadrul caruia sa poata primi raspuns la orice intrebare. Ne-am bucurat foarte mult cand am primit un e-mail de la una dintre participantele la intalnire care ne-a scris: “mi-a placut foarte mult evenimentul organizat sambata. Am plecat de acolo amandoi cu un intreg bagaj de informatii utile”

Aceste lucruri nu ar fi fost posibile fara ajutorul mamicilor care ne-au impartasit experientele lor si mai ales a Irinei de la Naste cum simti pentru sfaturi si experienta. Va multumim inca o data ca ne-ati fost alaturi!!!

Multumim si partenerilor nostrii pentru cadouri si pentru reducerile oferite mamicilor:
Noua LuniCentrul 9 luniEuparinteghemotocMiresme ColorateMagia FlorilorSoap MillPerne de alaptatDe-a busileaTedi Baby FashionHobiuteZOOM DECOR,Pictam vise.

Va dorim vizionare placuta a pozelor realizate de catre Diana Damalan Photography

57 83

55  46

Mai multe imagini pe pagina de Facebook

Pana data viitoare, va dorim sa va bucurati la maxim de aceste zile calduroase!

 

Ada Chindea

Eu sunt Ada, mamă și o femeie îndrăgostită de oameni și culori și am pornit această comunitate în 2013 în anul în care și eu am devenit mamă. Astăzi, sunt coach transformațional și mă bucur să-mi trăiesc visurile alături de copii, vizitând lumea în timp ce formez noi comunități în cadrul cărora ghidez oamenii să-ți (re) descopere culorile adevarate și astfel să-și trăiască visurile AZI și nu într-o zi.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.