Sărbătorim 1 an de Ceai cu Mămici

Prima intalnireLa Ceai cu Mamici a avut loc pe 9 Martie 2013 si am avut alaturi fix 9 mamici. De atunci am ajuns la editia aniversara sa sarbatorim 1 an de evenimente alaturi de aproximativ 30 de mamici si tot cam atatia pitici.
Acum 1 an eram insarcinata in 37 saptamani, la fel si majoritatea mamicilor care ne-au ramas alaturi, iar pentru alte mamici rolurile s-au schimbat fix invers, fiind acum insarcinata iar una dintre mamicile care a venit la prima noastra editie chiar a nascut pe 8 Martie 🙂

Va multumim dragelor din suflet ca ne sunteti alaturi la fiecare editie, ca veniti sa petreceti cateva ore sambata cu noi si am ajuns sa ne crestem copilasii impreuna!

Va multumim si pentru suprizele pe care ni le-ati facut si cadourile frumoase la care nu ne-am asteptat!

Multumim Mrs. B. Funky bakery si Creative Cakepops Ro pentru dulciurile deosebite oferite cu ocazia aniversarii noastre. Multumim Diana Damalan Photography pentru imaginile superbe pe care ni le oferi de fiecare data!

Mai ales multumim Lidia Gheorghe Cabinet Individual de Psihologie ca ai fost alaturi de noi de la prima editie si pana acum!

Sunteti grozave, doamnelor! Multumim inca o data ca ne sunteti alaturi!

48 102

91-1 51-smile

26 23

15 17

Mai multe imagini pe pagina de Facebook

Ada Chindea

Eu sunt Ada, mămică de doi, blogger și cea mai nouă pălărie este cea de life coach. În 2013 eram însărcinată în 8 luni și am început să construiesc comunitatea ”Ceai cu Mămici”. Ceea ce a început cu evenimente de socializare între mame, cu interese și experiențe comune, s-a transformat, în timp, în locul unde imi doresc să ofer cititoarelor mele instrumentele necesare dezvoltării noastre ca mame, ca soții,ca prietene și în primul rând ca femei gata să înfrunte orice provocare, fie că e vorba de o întâlnire la joacă și socializare, un tantrum sau redescoperirea de sine.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.