Siguranta auto

Vineri si Sambata, ne-am intalniri din nou la o noua editie La Ceai cu Mamici sa discutam despre siguranta auto alaturi de prietenii nostrii de la Noua Luni.

Ne-am simtit foarte bine si am aflat lucruri foarte utile despre siguranta copilului atunci cand calatoreste cu masina. Am aflat despre ce teste sa intrebam atunci cand achizitionam in sistem de transport si ce trebuie sa avem in vedere din punct de vedere practic: daca are sau nu isofix, materialul scaunului, pernutele pentru impact lateral si altele.

Desi vremea de afara aproape ne-a impiedicat sa ne intalnim, odata ajunsi la Elefantelul Curios, am privit cu entuziasm afara la zapada care se aduna, cu gandul la saniusul de a doua zi 🙂

114 80 69 63

9

Pentru mai multe imagini accesati pagina de Facebook

Multumim si de aceasta data partenerilor care ne-au fost alaturi cu premii frumoase pentru mamicile noastre: Peg Perego RomaniaEuparinteghemotocSoap MillTedi Baby FashionHobiuteDe-a busileaMiresme ColorateZOOM DECORPictam vise.
Dar si partenerilor media care ne-au ajutat sa promovam acestui eveniment: QbebeMuJeR.roMobiKid.ro,SuntParinte.roB24Kids – Gazeta cultură a copiilorMelc CodobelcUrbanKid.roMamicamea.ro.

Evenimentul a fost organizat de catre GO BIG Events, iar pozele au fost realizate de catre Camelia Stefanescu Photography si Diana Damalan (www.dianadamalan.ro)

Pana data viitoare, va dorim distractie placuta la zapada!

Ada Chindea

Eu sunt Ada, mamă și o femeie îndrăgostită de oameni și culori și am pornit această comunitate în 2013 în anul în care și eu am devenit mamă. Astăzi, sunt coach transformațional și mă bucur să-mi trăiesc visurile alături de copii, vizitând lumea în timp ce formez noi comunități în cadrul cărora ghidez oamenii să-ți (re) descopere culorile adevarate și astfel să-și trăiască visurile AZI și nu într-o zi.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.