Activități în București pentru copii și adulți [19-25 Noiembrie]

De multe ori m-ați întrebat de unde țtiu de toate evenimentele faine pe care le viralizez pe pagina @Ceai cu Mămici. Rapunsul e simplu! Sunt evenimente care, datorită ocupației mele secundare de organizator de evenimente, ajung foarte ușor la mine.

Din acest motiv am decis ca in fiecare luni, să vă prezint aici, câteva opțiuni pentru săptămâna în curs. E drept că aceste opțiuni vin în completarea stilului nostru de viață, adică multe ateliere pentru copii și multe tărguri de haine sau hand made, de care sunt eu pasionată. Veți mai găsi aici și recitaluri de harpă, pian sau alte instrumente muzicale pentru că ne pasionează acest domeniu mai nou; spectacole de balet; lansări de carte și multe evenimente pentru părinți.

Luni, 19 Noiembrie

Nu am momentan ceva dedicat pentru ziua de luni, dar am să las aici câteva opțiuni de vernisaje și evenimente ongoing.

Marți, 20 Noiembrie

Miercuri, 21 Noiembrie

Joi, 22 Noiembrie

Vineri, 23 Noiembrie

Sâmbătă, 24 Noiembrie

Duminică, 25 Noiembrie

De weekend, 24-25 Noiembrie

 

M-aș bucura foarte tare dacă mi-ați lăsa un feedback să-mi spuneți la ce evenimente intenționați să ajungeți și poate chiar cum v-au plăcut.

Distracție maximă!

Ada Chindea

Eu sunt Ada, mamica de doi copilasi dragalasi si diferiti precum soarele si luna. Ea are 3 ani si jumatate si este blanda, calma, rabdatoare si intelegatoare, iar el are 9 luni si a venit ca o tornada care ne da pe spate cu zambetele si forta lui. Sunt o femeie fara toate doagele in ordine, imi plac culorile si sunt mega indragostita de jumatatea mea mai buna.

1 Comment

Tu ce părere ai?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: