O zi de răsfăț la mare. Invitație în geanta mea de plaja (P)

Într-o dimineață, după o noapte cu un pitic agitat care a insistat să-și întindă degetele ascuțite în splina mea, am primit acest mesaj:

După mulți stropi de ploaie vine și soarele!

Haide să ne distram împreună pe plaja Sensiblu, miercuri 4 iulie!

Am țipat de entuziasm (cred că mi-a iesit un ””Hell yeah!!!”) încât l-am trezit și pe soțul din dotare, buimac și nedumerit. Acum fie vorba între noi, pariu cu voi că toate mamele participante la eveniment au reacționat la fel!

După ce mi-am mai revenit din extaz și am coborât de pe norișorul pufos a venit și întrebarea… Cu ce mă îmbrac? Doh.. bineînțeles că urma să-mi iau un costum de baie, dar acela era cea mai mică dintre grijile mele. Primele trei erau: Cu ce mă îmbrac pe drum? Cu ce stau pe plajă? Ce imi iau în geantă?

Aș fi vrut să îndes într-o zi tot ceea ce n-am mai avut ocazia să fac la mare în ultimii 5 ani alături de copii 😀

Tot ce a urmat a fost fix după acest principiu.

De ce să mă îmbrac într-o singură ținută când pot să fiu o divă (fără nisip în bikini și în păr) și să am două ținute!? Una pentru drum, una pentru plajă… ca doar nu voiam să apar în poze în chiloți, nu?  

Pentru ținuta de pe autocar am ales ceva lejer. Pantaloni tip palazzo, parte peste parte cu despicătură pe picior, o bluză albă tip maieu și sandale Avarca fără toc.

Pentru socializarea pe plajă am preferat pantaloni scurți din denim și un kimono cu franjuri pe care il ador. Până la urmă așa am rămas îmbrăcată pe drumul de întoarcere, ca să mă bucur cât mai mult de mirosul mării pe piele.

tinuta nr 1 plaja sensiblu 2018

tinuta nr 2 plaja sensiblu 2018

De ce să aleg între a mă bucura de noul meu aparat foto Panasonic LUMIX G 4K și o carte? Am timp pentru amândouă!

Culmea e că am avut timp și de o sesiune scurtă de yoga și bârfă cu fetele.

În imaginea de mai jos sunt alături de Adina, o mămica pe care o citesc nu numai pe blogul de parenting, ci mai ales pe blogul de beauty: FromMegWithLove. Datorită ei am avut curajul pentru punctul urmator, la care nu m-aș fi gândit acum ceva vreme… make up pe plajă? Eu?

from meg with love plaja sensiblu 2018

yoga pe plaja sensiblu 2018   yoga pe plaja sensiblu 2018

De ce să nu am eu și un minim de make up la mine, ca orice divă care se respectă?

Acum nu vă închipuiți că aș fi avut pe față cine știe ce straturi. Doar o cremă cu factor de protecție și puțin nuanțator ce poate ține locul unui fond de ten sau cc cream. Rujul ca să retușez după masă (nu de alta, dar s-a lăsat cu multe poze), apă micelară în caz ca mi-ar fi curs mascara și bineînțeles mascara.

Doar strictul necesar și recunosc că m-am simțit tare răsfățată cu ele în geantă, chiar dacă nu am ajuns să le folosesc.

Last but not least, am mai avut în geanta de plajă:

  • Cremă pentru față cu factor de protecție 30 de la Apivita
  • Spray pentru corp cu factor de protecție tot 30 de la L’erbolario
  • Apă termală de la Avéne
  • Cartea primită de ziua mea și pe care v-o recomand din suflet dacă vă aflați într-un punct în care tot amânați ceea ce vă doriți să faceți, Grit- Puterea Pasiunii și a Perseverenței
  • Prosop de plajă

o zi de rasfat plaja sensiblu

C Concluzia ați prins-o nu? Am fost o adevărată divă de dimineață și până seara 🙂 Mă rog, asta mă consider eu evident, nu întrebați și alte doamne prezente pentru că ”ce se întâmplă pe plaja Sensiblu, rămâne pe plaja Sensiblu” 😀

Sfatul meu? Luați-vă o zi de liber și mergeți în Mamaia, pe plaja Sensiblu! O găsiți în apropierea Cazinoului și a farmaciei Sensiblu având o capacitate de 400 de locuri/șezlonguri, fiind pregătită să acomodeze turiști de toate vârstele. În plus, un specialist Sensiblu vă stă în permanență la dispoziție cu sfaturi privind protecția solară adecvată sau pentru a vă răspunde la orice altă întrebare legată de afecținile de sezon.

Daca totuși marea este prea departe, fugiți cu fetele într-o miercuri dimineață până la Therme sau altă baltă unde se servesc cocktailuri la șezlong. Vă garantez că veți ajunge acasaă cu bateriile încărcate la maxim care vă vor ține cel puțin o noapte. A doua zi, am făcut curat lună în toată casa… din aia cu spălat de geamuri. Așa că… trageți voi concluzia, bine?

Poate chiar ne vedem într-o miercuri la Therme! Așa ca fetele, ce ziceți?

Ada Chindea

Eu sunt Ada, mamă și o femeie îndrăgostită de oameni și culori și am pornit această comunitate în 2013 în anul în care și eu am devenit mamă. Astăzi, sunt coach transformațional și mă bucur să-mi trăiesc visurile alături de copii, vizitând lumea în timp ce formez noi comunități în cadrul cărora ghidez oamenii să-ți (re) descopere culorile adevarate și astfel să-și trăiască visurile AZI și nu într-o zi.

2 Comments
  1. Am stat cu ochii pe tine toata ziua cand ai fost pe plaja Sensiblu. Desi eram la job, gandul imi era la mare, la glumitele cu fetele, soare si cocktail in leagan! Pentru ca de azi sunt oficial in vacanta, cred ca ajungem si pe plaja aceasta. La Therme nu am fist niciodata, uite un semn ca ar trebui s-o fac :). Cand voi reusi sa merg, va fi o zi de rasfat 🙂

    1. Pai atunci e musai sa facem gasca de fete si sa mergem intr-o miercuri la Therme 🙂 Distractie maxima in vacanta!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.