Mamici pe tocuri – Editia I

Luni am sărbătorit Săptămâna Mondială a Alăptării printr-o ediție specială La Ceai cu Mamici. O ședință foto dedicată mămicilor care alăptează pe care am intitulat-o #Mamicipetocuri.

Dacă tot am renunțat la pantofii cu toc în favoarea pantofilor sport și a sandalelor cu talpă joasă, am vrut să oferim mămicilor o ocazie în care să-și poată etala perechea de pantofi preferată. Astfel am vrut să arătăm lumii că pe lângă faptul că putem să alăptăm oriunde și oricând vrea belușul nostru putem să o facem cu grație și frumusețe, așa cum doar o mamica este capabilă.

Evenimentul a fost organizat de Ceai cu Mămici alături de Maria de la Perne de alaptat și Adina Voinea de la AV Studio Foto, specializată în fotografierea bebelușilor și a mămicilor. Evenimentul a avut loc la CRAYON club, un loc ideal atat pentru mamici cat si pentru copii, avand un loc de joaca mare, cu nisip si multe jucarii, dar si loc berechet unde sa alerge desculti prin iarba, timp in care mamicile pot sta la mese savurand o limonada racoritoare. Asa cum v-am obisnuit la fiecare eveniment am avut parteneri care ne-au fost alaturi cu premii, reduceri dar si produse pentru a fi testate de mamici: – Cei de la HipHip.ro ne-au fost alaturi cu sitemele de purtat bebei (manduca, marsupi, sling) oferind, astfel mamicilor o ocazia de a le testa intr-un mediu relaxat – Noua Luni au oferit niste cadouri indispensabile mamicilor care alapteaza: tampoane de sani si recipiente de stocare, ambele marca Tomme Tippee – Diana Gamulescu Blog, au oferit tuturor mamicilor un voucher de reducere de 10% la orice comanda online – @pernedealaptat, un voucher de 20% reducere pentru orice perna de alaptat comandata pe site – Cate o napolitana fara zahar, oferita de No Sugar Shop.ro – Dulapiorul cu arome, ne-au adus borcanele cu Condipici si mai ales prajiturile si briosele delicioase, create special pentru mamicile care alapteaza – Plus o cana cu logo-ul Saptamanii mondiale a Alaptarii si cu mesajul “Alaptare fericita” impreuna cu o cutie de ceai pentru stimularea lactatiei, oferite de La Ceai cu Mamici. Multumim partenerilor media, care ne-au ajutat sa dam sfoara-n tara despre evenimentul nostru: @qbebe, @Mujer.ro, @Mobikid, @MelcCodobelc, @Fulltime mother si mai ales @TotulDespreMame. Anul viitor promitem sa revenim cu surprize si mai mari. Pana atunci va invitam la urmatoarea intalnire La Ceai cu mamici care va avea loc pe 7 Septembrie.

În August 2013 pregăteam primul eveniment dedicat Săptămânii mondiale a alăptării. Așa că am lansat un eveniment inedit în colaborare cu Maria de la Perne de alaptat și Adina Voinea de la AV Studio Foto intitulat: Mamici pe Tocuri.

 

Asadar, Luni, 5 August 2013, am sarbatorit Saptamana Mondiala a Alaptarii printr-o editie speciala La Ceai cu Mamici – o sedinta foto dedicata mamicilor care alapteaza pe care am intitulat-o #Mamicipetocuri.

Daca tot am renuntat la pantofii cu toc in favoarea pantofilor sport si a sandalelor cu talpa joasa, am vrut sa oferim mamicilor o ocazie in care sa-si poata etala perechea de pantofi preferata si astfel sa aratam lumii ca pe langa faptul ca alaptam oriunde si oricand vrea belusul nostru, o facem cu o gratie si frumusete de care numai o mamica este capabila.

Evenimentul a fost organizat de GO BIG Events alaturi de Perne de alaptat, la CRAYON club, un loc ideal pentru mamici si pentru copii, avand un loc de joaca mare, cu nisip si multe jucarii, dar si loc berechet unde sa alerge desculti prin iarba, timp in care mamicile pot sta la mese savurand o limonada racoritoare. Fotograful evenimentului a fost Adina Voinea de la AV Studio Foto, o mamica de succes in acest domeniu, specializata in fotografierea bebelusilor si a mamicilor.

Parteneri ne-au fost:

– Cei de la HipHip.ro ne-au fost alaturi cu sitemele de purtat bebei (manduca, marsupi, sling) oferind, astfel mamicilor o ocazia de a le testa intr-un mediu relaxat
Noua Luni au oferit niste cadouri indispensabile mamicilor care alapteaza: tampoane de sani si recipiente de stocare, ambele marca Tommee Tippee
Micolino au oferit tuturor mamicilor un voucher de reducere de 10% la orice comanda online
Perne de alaptat un voucher de 20% reducere pentru orice perna de alaptat comandata pe site
– Cate o napolitana fara zahar, oferita de No Sugar Shop.ro
Dulapiorul cu arome, ne-au adus borcanele cu Condipici si mai ales prajiturile si briosele delicioase, create special pentru mamicile care alapteaza
– Plus o cana cu logo-ul Saptamanii mondiale a Alaptarii si cu mesajul “Alaptare fericita” impreuna cu o cutie de ceai pentru stimularea lactatiei, oferite de La Ceai cu Mamici.

1003505_344837458982688_220718005_n

Parteneri media, care ne-au ajutat sa dam sfoara-n tara despre evenimentul nostru: Qbebe, Melc Codobelc, Mujer.ro, MobiKid.ro, Fulltime mother si mai ales TotulDespreMame.

547419_343903262409441_1256469302_n

971788_345048482294919_330461051_n

Albumul foto al evenimentului il gasici aici!

Ada Chindea

Eu sunt Ada, mămică de doi copilași drăgălași și diferiți precum soarele și luna. În 2013 eram însărcinată în 8 luni și am început să construiesc comunitatea ”Ceai cu Mămici”. Ceea ce a început cu evenimente de socializare între mame, cu interese și experiențe comune, s-a transformat, în timp, în locul unde imi doresc să ofer cititoarelor mele instrumentele necesare dezvoltării noastre ca mame, ca soții,ca prietene și în primul rând ca femei gata să înfrunte orice provocare, fie că e vorba de o întâlnire la joacă și socializare, un tantrum sau redescoperirea de sine.

No Comments Yet

Tu ce părere ai?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: