Primul pas în doi a fost cu Bere Gratis

Conduceam ieri pe bd. Magheru și îmi apare pe dreapta un mare afiș legat de concertul Bere Gratis de pe 1 Noiembrie. Mai întâi m-am panicat că nu ne-am luat bilete încă, apoi m-am relaxat și m-am lăsat dusă de amintiri pentru că Bere Gratis a fost ”alături de noi” la fiecare pas pe care l-am făcut spre familia noastră.

Au fost alături de noi in seara cand am sarbatorit cumpararea terenului unde am construit casuta visurilor noastre. Si in seara aia a fost prima oara cand eu imi amintesc de melodia ”Pas in Doi” pe care am dansat cu Hubby.

De fapt ”Pas in Doi” a fost melodia pe care am fost ceruta in casatorie, in timpul concertului de la Teatru National aproape 1 an mai tarziu, pe 28 Februarie 2011.

Primul pas în doi a fost cu Bere Gratis

”Stai pe acelasi drum” a fost melodia pe care cumnatelul meu ne-a facut un colaj video pe care l-am rulat la nunta inainte de a dansa primul nostru dans oficial in calitate de Dl și Dna Chindea, tot pe ”Pas in Doi”.

La spital, în timpul travaliului am avut în playlist Bere Gratis, iar cele 12 ore in care am stat intr-o incertitudine maxima in ceea ce priveste nasterea, l-am simtit pe Hubby langa mine prin muzica pe care o ascultam.

Pe 1 Aprilie 2014, la aproape 1 an dupa ce s-a născut Emily am avut prima ieșire seara. Am lăsat-o pe Emily dormind cu mama și am fugit la un concert Bere Gratis. De data asta la Sala Palatului.

Iar pentru că ascultam prin casă mereu Bere Gratis, Emily a ajuns să-mi ceara la un moment dat să mai pun ”Pete, Pete” adica ”Fete, fete și ultraviolete” .

PE 8 Martie 2015, în noaptea de dinainte de a afla că sunt însărcinată cu Andrei am mers din nou la un concert de-al lor și am fost chiar în primul rand, chiar lângă scenă și lângă boxe. Am dansat și am cântat atât de mult încât tot glumeam că dacă am fost însărcinată, sigur nu mai sunt după toată agitația și basul. Ce să vezi, a doua zi testul arăta două liniuțe, iar dupa 38 de săptămâni hop a apărut și Andrei.

Într-o seară de August, mai exact pe 29,  ne-am gândit să mergem și cu Emily la un concert… la Alexandria, ar fi o aventură! Emily a ascultat câteva melodii, apoi a adormit în căruț și eu am dansat mai departe până am plecat :). A fost primul concert Bere Gratis al copiilor Chindea, unul în somn altul din burtică

Si tot așa s-a intersectat viața noastră cu muzica lor.

Acum a trecut foarte mult de la un concert cu ei. Culmea e că au concertat chiar în ziua aniversării noastre de 7 ani de la căsătorie, dar noi n-am mai ajuns. Emily a mâncat ceva ce nu i-a priit la o aniversare și aia a fost, ne-am dus acasă 🙁

Dar vine 1 Noiembrie și nu-i mai ratăm! Acolo suntem!

La Sala Palatului, în sala aia mare, alaturi de alte sute de oameni care le iubesc muzica la fel de mult ca și noi!

O sa fim acolo să cânt alături de ei toate melodiile pe care le știu. Să-i aplaud cu toată forța palmelor mele și să le mulțumesc pentru toate momentele speciale în care ne-au fost alături!

De la semnarea actelor pentru casa și până la nașterea celor doi copii, am trăit fiecare moment pe muzica celor de la Bere Gratis.Primul pas în doi a fost cu Bere Gratis

Nu mai pot să spun că sunt DOAR un fan Bere Gratis.

Nu mai sunt demult doar un fan!

Ada Chindea

Eu sunt Ada, mamă și o femeie îndrăgostită de oameni și culori și am pornit această comunitate în 2013 în anul în care și eu am devenit mamă. Astăzi, sunt coach transformațional și mă bucur să-mi trăiesc visurile alături de copii, vizitând lumea în timp ce formez noi comunități în cadrul cărora ghidez oamenii să-ți (re) descopere culorile adevarate și astfel să-și trăiască visurile AZI și nu într-o zi.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.