Series: Viata De Expat

Cum ar fi să trăiești într-o altă țară? Să te trezești într-o zi că-ți faci bagajele pentru 6 luni, 1 an? Poate chiar 5? Bașca cu o cultură total diferită de tot ceea ce știi? Ai face-o? Dar dacă ai avea copii? Ce te-ar interesa să afli prima oară?

Eu sunt Ada Chindea, iar dacă ești și tu curios să afli răspunsul la toate aceste întrebări, te invit să călătorim împreună prin #ViataDeExpat și să descoperim poveștile despre viața trăita zi de zi într-o altă țară, așa cum nu am reuși niciodată să o cunoaștem într-o simplă vacanță.

#ViataDeExpat in Dubai

Ep. 2 – #ViataDeExpat în Dubai

Astăzi stăm la povești cu Mari Flămânzeanu, o femeie cu multe roluri, așa cum suntem toate. O româncă mutată în Dubai, unde trăiește deja de 3 ani alături de fiica și soțul ei.

#viatadeexpat pilot

Ep. 1 – Introducere

#Viatadeexpat este un cumul de experiențe incredibile pe care nu le poți avea decât trăind zi de zi într-o altă țară. Îmi doresc ca acest podcast să fie ca un canal de povești pentru oamenii mari. Povești din țări îndepărtate.

Povești despre viața în 4, cu 2 fete și doi băieți, informații despre educația în pedagogia Waldorf și Montessori, idei practice și îndrăznețe din categoria #FashionMom și multă voie bună!

#FashionMom