Confortul de acasa: lenjeria de pat (+o surpriza)

Stiti toate emailurile acelea din spam cu “castiga o lenjerie”, “lenjerii luxoase”, etc?

Ei bine, nu despre aceste lenjerii vreau sa va scriu astazi, ci despre lenjerii care chiar iti ofera confortul de care ai nevoie acasa, dupa o zi obositoare.

Te-am facut curios/curioasa?

Ei bine, iata despre ce lenjerii este vorba:

Confortul de acasa: lenjeria de pat

 

Confortul de acasa: lenjeria de pat (+o surpriza)In acest caz, consider ca pozele pot face cat o mie de cuvinte, dar povestea din spatele acestei mici afaceri de familie este ceea ce m-a determinat pe mine sa incerc produsele.

Povestea, cum a inceput totul…

Eu sunt Cristina Gabriela, sotie si mamica a doua fete rasfatate si iubite. Cand pandemia mi-a inchis o usa (job-ul), am intrat pe geam cu toate fortele si mi-am dezvoltat propria afacere: Lenjerii&Textile pentru casa. 

Astfel am reusit sa asigur partea financiara, cat si timpul acordat familiei si cresterii copiilor, timp atat de necesar pentru o crestere armonioasa, asa cum cu totii stim. 

De peste un an ma ocup de:

  1. distributie lenjerii de pat 
  2. textile pentru casa:
    • cuverturi
    • paturi
    • prosoape
    • perne

Pe site gasiti toate produsele disponibile iar eu va sunt la dispozitie pentru intrebari si detalii suplimentare.

Confortul de acasa: lenjeria de patTransportul este asigurat gratuit in Bucuresti si Ilfov, iar in tara este gratuit la comenzi peste 250RON. Altfel, transportul costa 15 ron, curier rapid.

Fie ca ai nevoie de lenjerii uni sau cu un model anume, pentru pat dublu, copii, sau pat de o persoana, cuverturi/paturi,  sau un covor altfel pentru bucatarie/camera copiilor, cu siguranta la Cristina poti gasi ceea ce ai nevoie. Pe cuvant ! 🙂

Confortul de acasa: lenjeria de pat (+o surpriza)

Date de contact:

  1. Site – dati click aici.
  2. Telefon – 0722 724 939
  3. Facebook – dati click aici.

Pentru mine, confortul somnului este extraordinar de important, mai ales ca in trecut am avut mari probleme cu aceasta nevoie fiziologica. De aceea indraznesc sa va recomand aceste lenjerii, care au trecut testul personal de calitate.

Supriza:

Pentru ca intram intr-o alta perioada a cadourilor, special pentru cititorii fideli ai ceaiului, de pe 1 februarie, pana pe 15 martie, la orice comanda plasata pe site, nu uita sa adaugi codul Ceai10, pentru a beneficia de o reducere suplimentara de 10%!

Confortul de acasa: lenjeria de pat (+o surpriza)

Alte sugestii de cadouri utile pentru intregul an, indiferent de ocazie, puteti citi in acest articol , dar si aici.

Daniela

Be happy, life is short ! Make the world a better place !

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.