Cadouri potrivite tot timpul anului de la YashFash Designs

Se apropie Martisor destul de repejor. Pentru a nu intra in febra cumparaturilor, cum poate vi se intampla in mod normal, iata ca hop, vin eu, cu recomandari de zor: cadouri potrivite tot timpul anului de la YashFash Designs!

YashFash Design va propune cadourile potrivite indiferent de anotimpul in care ne aflam.

Ceea ce este minunat la produsele YashFash, este faptul ca le poti darui indiferent de momentul anului: fie ca este vorba despre ziua de nastere sau vreo sarbatoare anume (Valentine’s, Dragobete, Paste, Craciun, etc).

De ce?

Pentru ca pot fi folosite zi de zi si astfel persoana isi aminteste de fiecare data de tine, cel care ai daruit cadoul cu draga inima.

Cadouri potrivite tot timpul anului de la YashFash DesignsDar cine este YashFash Designs?

In continuare va las sa cititi prezentarea facuta de insasi creatorea brandului, Hema Divakaran, care, alaturi de familie s-a stabilit in Bucuresti, acum noua ani.

Mother of two girls, small business owner and a classical Indian dance teacher. My business brand is YashFash Designs. I have my stand at the handmade Artisan fairs in Bucharest. I love Romania and people here and I believe in sustainability in fashion. At YashFash Designs I make indo – western (fusion of indian and western) sustainable fashion, fabric accessories for women, men and children. My brand mostly uses fabrics from India, which are hand woven, naturally dyed from the weavers. I also make a special indian embroidery called Aari embroidery which is made of silk golden thread, stones, beads and pearls.

Indo-Western fashion, also known as fusion fashion, which celebrates the beauty of both Western and Indian cultures, encourages creativity outside the realm of geographical boundaries.

  1. Winter collections includes sustainable fabric accessories like:
    • Fulars
    • Clutchbags with Macrame handles
    • Jute Silk shawls, Chanderi silk shawls
    • Totebags
    • Reusable makeup remover wipes
    • Little purses
    • sliding pouches.
  2. In addition to the other products, this spring and summer, I introduce:
    • reusable tea bags
    • fabric sun glasses pouch
    • travel jewelry clutch
    • Tooth-fairy pillow
    • triangle coin purse.

Cadouri potrivite tot timpul anului de la YashFash DesignsAll the products are sustainable, washable and made from cotton and silk with hand block prints, hand woven and chemical free dyes.

I assure you that these beautiful Indian patterns are only at YashFash Designs. Please follow my page to see the beautiful patterns and designs.”

Cadouri potrivite tot timpul anului de la YashFash Designs le puteti vedea, comanda, simti la urmatoarele targuri care vor avea loc in Bucuresti:

  1. Valentine’s Day Fair, 4-5 februarie, Maison 13 (str. Dumbrava Rosie nr. 2). Detalii aici.
  2. Martisor Fest, intre 25-26 februarie, Maison 13 (str. Dumbrava Rosie nr. 2). Detalii aici.
  3. Targ de Martisor de la sala Dalles (bvd. Nicolae Balcescu nr. 18), intre 25 februarie-1 martie, organizat de Romanian Handmade Team.

In online, YashFash Designs este pe:

  1. Facebook
  2. Instagram

Indiferent ca vreti o esarfa din matase autentica, ori vreun articol vestimatar (pentru voi, sau pentru copii) ba poate chiar si accesorii pentru poseta sau scoala, cu siguranta calitatea materialelor folosite va vorbi de la sine.

Cadouri potrivite tot timpul anului de la YashFash Design

Personal, eu nu plec de-acasa fara mini poseta, care nu se ascunde in geanta mare:). Este foarte utila mai ales cand vrei sa scoti rapid cardul de metrou, sau cardul de bani ca sa platesti intrarea la metrou.

Cadouri potrivite tot timpul anului de la YashFash Design

Preferatul meu este clutch-ul cu imprimeu, curea din macramem inchidere magnetica, dar si fermoar pentru un plus de siguranta .

Cadouri potrivite tot timpul anului de la YashFash Design

Cum iarna nu a fost iarna, cel mai bine cred ca ar fi sa cumparam un toc de ochelari de soare. YashFash are acest model, care pe langa estetica are si parte practica. Usor de transportat si de curatat!

Cadouri potrivite tot timpul anului de la YashFash Designs

Cumva va pregatiti de vizita Zanei Maseluta?

YashFash Designs are solutia: Pernuta Zana Maseluta:)

Cadouri potrivite tot timpul anului de la YashFash Designs

Alte idei de cadouri testate si daruite mai puteti citi:

  1. accesorii 1, accesorii 2
  2. ceaiuri
  3. haine
  4. martisoare
  5. lenjerii de pat si textile pentru casa

Urmeaza o primavara foarte frumoasa, dar cadourile trebuie gandite foarte bine si bugetul bine structurat. Anul acesta combin cadoul de martisor astfel: supriza de la YashFash si martisor (ca si anul trecut) de la Atelierul Alexandra.

Ador cadourile practice pe care le pot folosi cat mai des si cat mai mult timp. YashFash  imi indeplineste aceste criterii si astept feedback si din partea voastra, dupa ce intrati in posesia unui produs marca YashFash Designs.

Cadouri potrivite tot timpul anului de la YashFash Design

V-ati gandit la cadourile pentru perioada urmatoare? Cum va organizati?

Daniela

Be happy, life is short ! Make the world a better place !

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.