La An Nou, ceai nou (recomandare)

Daca tot am inceput Anul Nou cu o veste buna (muzee cu intrare gratuita), de ce sa nu continuam in acelasi ritm?

Stiti sentimentul acela cand va bucurati de un cadou ca si cum ar fi Craciunul? Ei bine, asa m-am simtit eu cand am primit pachetul cu …. ceai 🙂

La An nou, ceai nou!

Ca sa nu mai lungesc postarea, iata recomandarea mea in materie de ceai (ca doar suntem pe Ceai cu mamici). Nu este doar un ceai, ci un intreg ritual, produsele fiind atent selectate si vandute de catre echipa Dichisit.

La An Nou ceai nou

Despre Dichisit, va pot spune ca este “o poveste cu Feti-Frumosi si Ilene Cosanzene in viata de familie“, care ofera spre vanzare doar produse pe care si le-ar dori si ei insisi sa le primeasca. Ceea ce pentru mine personal este fix ceea ce caut atunci cand cumpar mai ales online.

Principiul dupa care familia Dichisit se ghideaza este cel dupa care si noi ceilalti ar trebui (daca nu o facem deja): daruieste ceea ce ti-ar placea sa primesti!

Promisiunea lor: “sa fie prietenul pe care te poti baza sa iti umple timpul cu idei nastrusnice, creative si ghiduse pentru cadouri pe masura: frumoase, inedite, utile si interesante!”

Haideti sa va descriu acum experienta mea cu ceaiul Dichisit.

Am testat, degustat, Savurat ceaiul OMMM si ceaiul bio Mix de Superfructe. Dar experienta nu a fost deplina pana cand, urmand sfatul echipei, am aprins tamaie (din Oman) si am desfacut o mini tableta de ciocolata 100% cacao.

Probabil va intrebati: de ce tocmai tamaie?

Ei bine, pentru ca pe langa purificarea aerului, tamaia are multiple beneficii asupra starii de bine.

  1. Tamaia pe care o puteti cumpara de pe site-ul Dichisit este produsa de arborele Boswellia Sacra si credeti-ma, alaturi de ceasca de ceai, chiar sunteti transpusi intr-un alt Univers. Unul mai linistit, mai fara griji, in care tot ceea ce v-ati propune in acele momente este posibil.
  2. Ceaiul OMMM – se recomanda a fi baut mai ales seara, intrucat are musetel si melisa, plante binecunoscute pentru proprietatile lor calmante si relaxante, ceea ce il fac perfect pentru a-ti asigura un somn linistit. Eu asa l-am baut 🙂
  3. Ceaiul bio Mix de Superfructe – consider ca este perfect pentru acest anotimp, intrucat are zmeura, goji, aronia, fructe perfecte pentru intarirea imunitatii, dar si  gustul delicios dat de fructele de zmeur.
  4. Ciocolata, fiind 100% cacao va ofera un intreg arsenal de antioxidanti si nutrienti benefici, indiferent de varsta. Eu, care ofer copilului ciocolata neagra, nu am avut nicio retinere in a-i da sa manance si aceasta mini-tableta.

La An Nou ceai nou

Dar ce mai puteti gasi pe site-ul Dichisit?

Ei bine, pe langa ceaiuri, gasiti desigur si cafea, dar si produse destinate copiilor (cum ar fi produse de puericultura sau jucarii) ori accesorii si imbracaminte pentru adulti (perfecte pentru a fi oferite cadou).

Va las sa descoperiti singuri ceea ce are mai bun si mai frumos de oferit familia Dichisit si astept cu drag sa impartasiti ceea ce v-a atras atentia.

Pentru ca tot se apropie Valentine’s Day, Dragobete, 1-8 Martie, aici puteti gasi un cadou potrivit pentru persoana la care va ganditi!

Alte recomandari de produse testate de mine puteti citi in urmatoarele articole:

  1. Cazare la Bubbles Studio, Sinaia
  2. Nu va speriati de paduchi, solutia exista!
  3. Scoala de muzica Mozartinno
  4. Experienta de la Serene at Onix, Navodari
  5. Protectia solara
  6. Haine potrivite pentru timpul verii, de la Artelier Design
  7. Carti preferate de la Curtea Veche
  8. Carti si martisoare
  9. Carte David, de Adriana Predoiu
  10. Muzee cu intrare gratuita in Bucuresti

P.S. Intotdeauna va puteti baza ca voi reda doar experienta personala asa cum am avut-o eu (noi, ca familie). Sigur nu voi lauda produse doar de dragul de a spune ceva frumos despre ele 🙂

Si daca tot am descris tot acest ritual, consider ca cel mai bine poate fi savurat alaturi de o carte buna si o meditatie. Ceaiul OMMM ma duce cu gandul la urmatoarea meditatie pe care va indemn si pe voi sa o ascultati pentru o si mai buna relaxare (indiferent de vremea de afara). Mantra OM, cea mai veche mantra cunoscuta este benefica pentru o stare generala de bine, de calmare, linistire a intregii fiinte. Pentru descoperirea meditatiei OM, multumirile merg catre profesoara mea de yoga pe care o puteti gasi aici si despre care am mai scris in articolul despre recunostinta🙂

Imbratisari!

Nu uitati sa aruncati o privire si peste :

  1. Cadouri potrivite oricarui moment al anului
  2. Lenjerii si textile pentru casa
Daniela

Be happy, life is short ! Make the world a better place !

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.