Retrospectiva 2022

Incet-incet 2023 bate la usa. Cum arata primul an dupa pandemie pentru tine? Provocarile anului 2022?

Fiecare dintre noi poate este (ori nu)  mai mult sau mai putin constient de ceea ce a insemnat 2022.

In acest sens, am cautat si am gasit (desigur) cateva programe de dezvoltare personala in diferite domenii, care cu siguranta va vor ajuta sa va (re)descoperiti culorile, asa cum frumos spune Life Coach Ada Chindea in noul program pe care il voi detalia.

Indiferent ca:

  1. abia iti incepi calatoria prin maternitate,
  2. vrei sa vezi cum a fost relatia ta cu banii in acest an,
  3. sau vrei sa iesi din tipar si sa ai sarbatori cu bucurie pentru tine.

Iata ce iti propun:

  1. Coach transformational, aka The Rainbow coach Ada Chindea, mama care a pornit si acest minunat blog, acum mai bine de 9 ani, va invita la un program de (re)descoperire a puterii pe care o aveti deja in interior, in atelierul De la Femeie la mama si inapoi“. 
    • Ce este fabulos la acest atelier? Aveti de ales intre 3 optiuni de zile si locatii diferite: Online pe zoom sau fizic in Bucuresti si Berceni.
    • Sunt total de acord cu ceea ce spune Ada:  Femeia care am devenit dupa ce am devenit mama, nu mai e aceeasi femeie de dinainte. Fiecare dintre noi, trecem printr-o transformare majora in toata aceasta perioada si de cele mai multe ori nu ne acordam timpul necesar s-o exploram. Cu siguranta acest atelier este binevenit oricand.
    • Vor fi doua ore in care vei descoperi mai multa “claritate pentru viitor, privind cu recunostinta in trecut si cu blandete si acceptare in prezent”. Participarea la eveniment se face in baza inscrierii la link-ul de mai jos: https://forms.gle/aGrEGuEdgmwWvfFb9
    • Zilele in care puteti participa sunt:
  2. Denisa Manica, psihoterapeut integrativ, propune:
    • pentru perioada 3-6 decembrie, incepand cu ora 10:30 pe Zoom, un mini-program gratuit pentru mame care au tendinta sa se epuizeze (si) pe final de an.  Denisa lanseaza intrebarile-cheie ale sezonului care urmeaza :
      • Cum ar fi sa cunosti lista scurta de dorinte si nevoi a membrilor familiei tale si a prietenilor? Dar mai ales…
      • Cum ar fi daca ti-ar ramane timp si pentru implinirea nevoilor proprii?  La aceste intrebari , dar si la altele specifice perioadei care urmeaza, pe cat de frumoasa pe atat de aglomerata, puteti afla raspunsul participand la mini-programul “Iesi din tipar – Cum sa faci sarbatori cu bucurie si pentru tine.”
    • Workshop online – De la interior la exterior– Setarea constienta a intentiilor care conteaza pentru tine in 2023″. Puteti alege intre doua perioade acum pe final de an, sau la inceputul anului viitor:
      • 10 si 11 Decembrie 2022
      • 13 si 14 Ianuarie 2023
      • Detalii despre workshop si inscriere puteti gasi in acest formular Retrospectiva 2022
  3. Money coach, Natalia Dabija ne invita la un miniRetreat Your Money Story- Ritual de final de an, unde:

    • vom lua parte la o retrospectiva , inclusiv emotionala, a ceea ce s-a intamplat in 2022 si care are legatura cu banii fiecaruia dintre noi.
    • vom fi ghidati sa vedem ce ne spun cifrele (venituri, datorii, investitii)  Ce îți spun concret cifrele tale (venituri, cheltuieli, datorii, investiții)
    • vor fi celebrate reusitele si vom face loc pentru ceea ce urmeaza sa vina in 2023.
      • Ce este wow la acest atelier? Meditatia pentru abundenta Theta Healing, de la final. Pentru mine este wow pentru ca si eu am participat la un program de meditatie de 21 de zile si chiar a fost life-changing.
    • Detalii si inscriere la acest miniRetreat puteti gasi in acest link.Retrospectiva 2022

Personal, absolut toate aceste ateliere si programe de dezvoltare personala ma atrag si imi doresc sa particip la toate.

Deci, cine spune PREZENT la aceste ateliere?

Datele de contact ale acestor oameni minunati si dragi sunt, dupa cum urmeaza:

  1. Life Coach Ada Chindea, careia eu ii sunt recunoscatoare asa cum am mai scris in articolul Pauza de Recunostinta:
  2. Denisa Manica:
  3. Natalia Dabija:

Un lucru este sigur: Oricare atelier ati alege sa il parcurgeti, cu siguranta veti fi mai bogati emotional, sufleteste si cu o viziune cu totul noua.

Un cadou minunat la final de an pe care vi-l puteti face voi inseva/insiva.

TU ce alegi pentru tine ?

  1. Retrospectiva 2022
Daniela

Be happy, life is short ! Make the world a better place !

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.