Scoala de muzică Mozartinno

Vara asta sunt pusă pe recomandări.

De ce?

Pentru că sunt de părere că lucrurile și locurile bune trebuie lăudate și recomandate.

Așa este și cazul școlii de muzică, Mozartinno, unde domnișoara mea merge încă de când ne-am remutat în București. Scoala de muzică Mozartinno

 

Mă bucur ori de câte ori rezonăm instant cu locul, energia și oamenii din jurul nostru :). Dacă școala unde învață am mai schimbat-o în acești trei ani, ei bine, locul artei a rămas constant, la fel ca și profesoara :).

Dar cine/ce este Mozartinno?

Înființată pe 16 noiembrie 2008, Mozartinno a fost prima școală de muzică privată din România, primul centru specializat din România, unde copiii învață încă de la varsta de 1-2 ani să asculte, să înțeleagă și să iubească muzica.

Scoala de muzică Mozartinno

Cui se adresează școala de muzică Mozartinno?

La Mozartinno, muzica este pentru toate vârstele, copii și adulți, de la 1 an până la infinit:

  1. cursuri individuale de pian (începând cu vârsta de 5 ani)
  2. chitară (începând cu vârsta de 7 ani)
  3. ateliere de grup pentru 1-2 ani
  4. ateliere de grup pentru 3-4 ani
  5. tabere urbane
  6. tabere de muzică
  7. tabere de aventură
  8. concerte la sediul Mozartinno, dar și în aer liber sau organizate în colaborare cu alte organizații, cum ar fi Muzeul George Enescu.

La Mozartinno tratăm învățarea ca pe o activitate creativă, ludică, personalizată pentru fiecare copil în parte. Pentru noi muzica nu este doar o artă a suntetului, ci și o artă a comunicării. “Joaca de-a muzica”, metoda proprie de predare are ca principal obiectiv dezvoltarea creativității copiilor într-un mediu fără constrângeri și deprinderea primelor noțiuni muzicale în strânsă legatură cu celelalte arte.

Istoria și teoria muzicii se îmbină firesc cu joaca, cântatul și audițiile muzicale. Orele individuale sunt fizice sau online, adaptate nevoilor fiecărui cursant.

Scoala de muzică MozartinnoTabere muzicale ?

Desigur.

Pentru această vară cei de la Mozartinno au pregătit 3 tabere:

  1. tabără muzicală urbană (4-8 iulie, București)
  2. tabără de muzică și echitație (18-22 iulie, București)
  3. tabără de muzică și aventură (21-26 august, Lepșa, jud. Vrancea).
  1. Scoala de muzică MozartinnoTabăra Urbană Muzicală Mozartinno: muzică, mișcare și joc

Tabăra, foarte frumos descrisă de Ana Maria Costea:

” Oare ce înseamnă „Romantism”? Doar un cuvânt pretențios? Să fie vorba despre o stare de spirit? Un fel de muzică? Că doar n-o fi un animăluț de companie! Există și filme romantice?

Sunt doar câteva întrebări firești pe care și le-ar pune un copil auzind cuvântul «Romantism» .

Noi am meșterit o mulțime de povești, jocuri, muzică și activități amuzante, prin care copilul tău să descopere această fascinantă perioadă din istoria muzicii. Îl așteptăm în tabăra muzicală urbană Mozartinno, unde muzica este la ea acasă. Cursurile sunt acompaniate de lecţii intensive de pian și se vor desfășura într-o atmosferă încărcată de muzică, joacă și voie bună.

Pentru cei care sunt la un prim contact cu muzica, vom face cunoştinţă cu noţiunile de bază şi le vom deschide gustul pentru a călători în fascinanta lume a muzicii.

Iar pentru micii inițiați, vom descoperi noi cărări muzicale și vom aprofunda studiul pianului. Cuvântul magic al acestei săptămâni muzicale este «Romantism». Vom explora valențele acestui curent artistic atât în muzică, cât și în alte arte. Chopin, Schumann, Schubert, Brahms, Liszt, instrumentele și formele muzicale preferate sunt doar câteva dintre subiectele cu care vom jongla în tabăra urbană Mozartinno. Totul, în cea mai prietenoasă și accesibilă manieră, așa cum îi stă bine unei tabere muzicale jucăușe.

Scoala de muzică Mozartinno

Pe lângă atelierele de muzică şi cursurile individuale de pian, copiii se vor apropia de muzică într-un mod non-conformist, prin intermediul atelierelor creative: story telling, explorare prin mișcare și dans, filozofie, improvizație, board games, zumba; vizită și atelier la Muzeul Țăranului Român; vizită la Casa Filipescu Cesianu (Muzeul Vârstelor) ; activități în aer liber, în Parcul Kiseleff. ”

  • Perioade de desfăşurare: 4-8 iulie 2022
  • Program: de luni până vineri, între orele 9 şi 17.
  • Vârsta recomandată: 6 – 12 ani.
  • Costuri: 800 lei/ copil.   Masa de prânz nu este inclusă în preţ; aceasta va fi asigurată prin intermediul unei firme de catering, contra cost, prețul fiind stabilit în funcție de numărul de participanți înscriși.

Înscrierea se face prin achitarea unui avans de 350 lei.

  1. Tabăra se va desfăşura la sediul Mozartinno (str. Scărlătescu nr. 61, sect. 1, Bucureşti).
  2. Activitățile în aer liber se vor desfășura în Parcul KiseleffScoala de muzică Mozartinno
  • Mai multe informaţii pe site-ul Mozartinno
  • La telefon: 0724.211.218
  • Sau email: ateliermozartinno@gmail.com

În plus, pentru cei care se înscriu la cursurile individuale de pian în perioada 15 iunie – 15 iulie 2022, oferim o reducere de 10% la primul abonament lunar.

Scoala de muzică Mozartinno

Date de contact: 

  1. Website-ul Mozartinno
  2. Facebook Mozartinno 
  3. Telefon: 0724.211.218
  4. E-mail:  ateliermozartinno@gmail.com

Cu mâna pe inimă vă spun că sigur nu veți regreta de veți alege măcar să îi vizitați. Personal, ca părinte, sunt încântată de metoda lor de predare și de lipiciul profesorilor la copii.

Alte recomandari sunt:

  1. Opera Comica cu Sunetul Muzicii si School of Rock
  2. Cazare de vis la Onix, Navodari
  3. Haine din in, dar si seturi de mot/botez /pahare de nunta de la Artelier Design
Daniela

Be happy, life is short ! Make the world a better place !

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.