Weekend de joacă în București [25-26 Iunie]

Reluăm seria de articole cu recomandări de weekend. Se întâmplă prea multe lucruri faine în București ca să le ținem doar pentu noi.

În ediția aceasta vei găsi:

  • targuri de carte preloved La Cofferino Hub
  • targuri de haine preloved a clinica Nativia
  • ateliere pentru copii la Casa Universitarilor
  • muzica live, cinema in aer liber la Gradina Botanica
  • coaching la liber tot la Gradina Botanica

Am să încep cu cel mai drag eveniment mie și anume, cel de #coachingpeiarba la Grădina Botanică.

Sâmbătă & Duminică, 4 PM – 9 PM

Coaching Sessions la Grădina Botanică

Alături de alte 4 prietene și la inițiativa una dintre ele, te așteptam cu brațele deschise să încerci o sesiune de #coachingpeiarba. Aceasta acțiune este susținută de catre organizatorii Weekend sessions (despre care am să-ți povestesc mai jos) care ne-au primit în zona de wellness, alături de #cortulterapeutic și zona de yoga.

Te invit să accesezi evenimentul și dacă te regăsești între primii 10 oameni înscriși la o sesiune de #coachingpeiarba primesti o invitatie gratuita la Weekend Sessions, dar vei plăti în continuare biletul de acces în Grădina Botanică.

Sâmbătă & Duminică, 4 PM – 9 PM

Picnic, concerte & tiny cinema la Grădina Botanică :: Bucharest Film Awards

Acest eveniment este tot marca #WeekendSessions care se intampla weekend de weekend la Gradina Botanica.

Puteți găsi acolo cinema în aer liber, mancare bună, scena cu muzică live si uneori poezie. Există o zonă amenajată pentru copii, dar nu doar cu jucării ci este o întreagă zonă de copaci plina cu luminițe care de la distanță îmi pare ca tărâmul secret din PeterPan.

În plus, daca vreți și puțină relaxare într-o dupăamiază de weekend în natura, aveți ocazia să participați la sesiunile de yoga sau sa participați la sesiunile de la cortul terapeutic. Între ei, între yoga și cortul terapeutic suntem noi, cu coaching pe iarba.

Duminică între 11 AM – 5 PM

Bookisit, ediția #6

Bookisit este primul târg de carte second-hand pentru copii. Expozanții sunt părinți și copii cu prea multe cărți pntru copii în casă dornici să le vândă pentu a le înlocui cu lecturi proaspete pentru cei mici.

Intrarea este gratuită, iar copiii se pot bucura de participarea la diverse ateliere oferite de Cofferino Hub (contracost)

Și de această dată se derulează campania „Tu aduci cartea, noi ajutăm biblioteca”, prin care se strâng cărți pentru copii pentru Biblioteca Şcolii Gimnaziale nr. 1, Frumușani, Călărași. Poți participa și tu aducând o carte (sau mai multe) din biblioteca personală pe care să o donezi la târg.

Sâmbătă, între10 AM – 5 PM

Love Yard Sale în aer liber

Pentru iubitorii de yard sale în aer liber, Love Yard Sale organizează o nouă ediție outdoor de o zi, pe 25 iunie, în curtea clinicii medicale Nativia din strada Pitar Moș nr. 12.

Intrarea la târg este gratuită pentru vizitatori.

Sâmbătă și Duminică de la 10 AM la 8 PM

Ateliere de vară pentru copii la Casa Universitarilor

Diminețile de weekend încep cu teatru pentru copii, piese pe cat de haioase, pe atât de educative.
Ce pot meșteri cei mici cât timp părinții se bucură de cafea?
1. Brelocuri fistichii
2. Atelier de realizat mini grădini
3. Atelier de pictat figurine din lut
4. Magicul univers al puzzle-urilor 3D
5.Accesorizarea jucăriilor croșetate
6. Atelier creație slime – atelier senzorial
Pretul atelierelor variază între 15 si 40 lei
Acestea se vor desfășura permanent între orele 10-20 și nu este nevoie de programare

Dacă mai știți și alte evenimente le așteptăm pe toate cu entuziasm în comentarii și le vom adăuga în articol ca să inspirăm cât mai mulți oameni să iasă la joacă în weekend.

Ada Chindea

Eu sunt Ada, mamă și o femeie îndrăgostită de oameni și culori și am pornit această comunitate în 2013 în anul în care și eu am devenit mamă. Astăzi, sunt coach transformațional și mă bucur să-mi trăiesc visurile alături de copii, vizitând lumea în timp ce formez noi comunități în cadrul cărora ghidez oamenii să-ți (re) descopere culorile adevarate și astfel să-și trăiască visurile AZI și nu într-o zi.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.