“School of Rock”, primul spectacol după pandemie

Mare bucurie, mare !!

Săptămâna trecută am avut imensa plăcere de a merge pentru prima dată în 2 ani, la un spectacol, într-o sală de spectacol. Am fost în formulă editorială completă. Două mame și două fete entuziasmate maxim 🙂

A fost modul perfect de a ne reaminti cum este să fim spectatorii unor artiști pe care să îi aplaudăm.

Am văzut spectactacolul ”School Of Rock” la Opera Comica Pentru Copii. Și ce spectacol!!!

Musicalul School of Rock, în regia lui Emil Pantelimon, se joacă la Opera Comică pentru Copii. Bilete puteți cumpăra fie de pe bilete.ro, fie de pe site-ul Operei Comice.

Dar, câte ceva despre spectacol, din punctul meu de vedere:

  1. Durata: aproximativ 3 ore. Frumos, detaliat, cu multe elemente care îți încântă simțurile auditive dar și vizuale (decoruri superbe)
  2. Recomandat pentru: 7+, dar personal aș spune mai degrabă 8/9+. Volumul sunetului, în anumite momente chiar este asurzitor.
  3. Mi-a plăcut foarte mult că s-au păstrat versuri din limba engleză, alături de cele din limba română. Un mare plus, părerea mea.
  4. Este amenajată o mini-scenă cu instrumente (tobă, chitare, orgă) unde copiii spectatori își pot etala talentele muzicale înainte sau după spectacol. School of Rock la Opera Comica pentru Copii

Copiii de pe scenă sunt artiști desăvârșiți. Încă o dată ne este adus în vedere strigătul de ajutor din partea lor: să știm să îi ascultăm. Este tot ceea ce au nevoie.

Să îi ascultăm și să le fim alături, nu să le impunem școala pe care să o urmeze, hobby-urile care să le placă, prietenii pe care să și-i facă.

Am mai spus că eu sunt omul care poate urmări de 2-3 ori un film/serial.

Ei bine, cu mâna pe inimă pot spune că și la acest spectacol pot merge de încă 2-3 ori , fără a mă plictisi.

La final vă las trailerul, în caz că mai aveți nevoie de convingere, iar dacă mergeți, spuneți-ne cum vi s-a părut! Și nu uitați să aruncați un ochi și peste un Scurt ghid de bună purtare la spectacole, pentru părinți și copii.

Daniela

Be happy, life is short ! Make the world a better place !

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.