Luna femeii: cărți, sport și mărțișoare

Știu că vremurile prin care trecem sunt tulburătoare, dar e bine să mai și zâmbim! Să ne relaxăm, să fim recunoscători pentru ceea ce avem și să trăim fiecare zi cu bucurie!

Așadar, dacă ați întârziat cu mărțișorul sau căutați un cadou fain pentru 8 Martie, îndrăznesc să vă ajut cu câteva recomandări!

10 cărți musai de citit și bune de oferit!

carti sport si martisoare

  1. Femei care aleargă cu lupii – Clarissa Pinkola Estés. O carte care se citește cu atenție și din care descoperim că în fiecare dintre noi se află o “femeie-lup”, o “femeie-schelet”, o “femeie sălbatică”.
  2. Roar – Cecilia Ahern. Câte o poveste pentru fiecare dintre noi.
  3. Mănâncă, roagă-te, iubește – Elizabeth Gilbert. Călătoria către sine. Cum descoperi cine ești, călătorind. Filmul, cu Julia Roberts și Javier Bardem, il puteți găsi pe Netflix.
  4. Stresul – Arhimandrit Simeon Kraiopoulos. Pentru când credem că nu mai putem.
  5. Câteva motive ca să iubesti viața – Matt Haig. Intră în aceeași categorie cu cea de mai sus.  carti sport si martisoare
  6. Jane Austen – orice carte. Pentru când vreți să trăiți într-o lume diferită de ceea ce cunoaștem astăzi.  Mai bună, mai frumoasă? Rămâne de văzut.    carti sport si martisoare
  7. Numai cu fiica mea – Betty Mahmoody. Sacrificiul pe care îl poate face o mamă pentru a fi alături de fiica ei, după ce au fost duse in Iran, sub false pretexte. Este povestea scrisă de mamă. Există și versiunea fetei, în cartea Numele meu este Mahtob. Filmul a apărut în 1991. Cu Alfred Molina și Sally Field. Yep, one of my favorites.
  8. Oamenii fericiți citesc și beau cafea – Agnes Martin-Lugand. O lectură ușoară, de savurat lângă o cană de cafea, pe malul mării.  carti sport si martisoare
  9. Splendida cetate a celor 1000 de sori – Khaled Hosseini. Orice carte a acestui autor este tulburătoare și te ține cu sufletul la gură.
  10. Cartea Reghinei – Ioana Nicolaie. Este o carte care te răscolește și care te va face să fii recunoscătoare pentru viața pe care o ai.  carti sport si martisoare

Citind aceste cărți în Martie, consider că veți avea parte de toate emoțiile si cu siguranță veți vedea lumea puțin diferit. Trust me !

Sportul- aici e vorba doar de inspirație și de ce nu? Poate chiar un cadou de la tine pentru tine!

În ceea ce privește sportul, acesta este nelipsit din rutina zilnică. Fie că este vorba despre mers pe jos, fie că este vorba despre sală, it’s a must, for me. În trecut, cu ajutorul lui am reusit să ies din depresie. Iar ca să găsesc ce sport mă atrage cel mai mult, nu am avut prea mari dificultăți.

De curând am reînceput să merg din nou la sală. Am reușit să-mi fac curaj după toate interdicțiile și certificatele cerute și m-am întors la vechea dragoste, Pilates Reformer

Îmi doresc să scriu în detaliu despre pasiunea mea cu Pilates, dar până atunci în caz că vă tentează experința, vă recomand unde fac eu, Align Pilates

Încercați-l, vă provoacă dependență!

Mărțișoarele,

Nu se poate 1 Martie fără! Fac parte din tradiția noastră de când eram mici.

Chiar nu țin minte să fi trecut vreun Martie fără să dăruiesc sau să primesc mărțișoare.

carti sport si martisoare

Cele pe care le voi dărui anul acesta, au fost realizate cu măiestrie de către Fimo Style și Atelierul Alexandra (ghioceii).

Alte cadouri potrivite pentru intregul an pe care vi le recomand cu drag sunt cele de la YashFash Designs. Am scris despre ele aici.

Virtual vă dăruiesc acest mărțișor muzical și vă doresc din inimă să fiți bine cu voi.

P.S V-ați ales baba? Stiți de legenda babelor de Martie?

Alte articole despre sport:

  1. Sport organizat
  2. Sport ideal
  3. Sportul si copiii
  4. Sportul si singuratatea
Daniela

Be happy, life is short ! Make the world a better place !

12 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.