Craciun de poveste!

Cred ca fiecare dintre noi stie sa isi creeze un Craciun de poveste!

ingerasAceasta va fi ultima postare pe anul 2021, un an plin de provocari, dar pentru care sunt recunoscatoare pentru ca am avut sanatate toti, am fost impreuna, am ras, am calatorit destul de mult pentru un an pandemic, ceea ce doar ma poate bucura insa acum a venit momentul sa imi creez propriul Craciun de poveste alaturi de familie si prieteni dragi.

Chiar daca scoala se termina destul de tarziu, cu doar 2 zile inainte de Craciun, noi am inceput pregatirile de luni. Curatenie, ascultat colinde non-stop cand suntem acasa, uitat la filme/desene animate de Craciun , decorat casa si mai mult :)) etc.

Va dau si eu mai departe recomandarile de filmulete gasite pe alte grupuri de mamici despre nasterea Domnului Iisus. Personal, am urmarit Superbook, The first Christmas, dar il gasiti dublat si in limba romana.

O alta recomandare, artistica de data aceasta, este spectacolul oferit de Asociatia Clasic e Fantastic, online si gratuit, vineri, in Ajunul Craciunului pe canalul de Youtube sau pe Facebook. Acesta se adreseaza copiilor cu varste intre 4 si 10 ani, dar cu siguranta si voi, ca parinti veti savura spectacolul.  Noi i-am descoperit de acum aproape 3 ani de zile si cat timp nu a fost pandemie, eram nelipsite de la spectacolele lor de la Ateneu. Puteti downloada gratuit si cartea, de pe site-ul lor.

Am si povesti audio pe care le-am descoperit inca de iarna trecuta, de la A fost odata. Nu le cunosc personal pe fetele din spatele acestei asociatii, dar am fost foarte fericita cand le-am descoperit in vara lui 2020, atunci cand, cu ajutorul lor, atat copilul cat si eu am calatorit In jurul lumii. Va las si pe voi sa descoperiti proiectele lor online, sau fizic daca va permite distanta.

In aceasta perioada, va indemn pe toti sa va ganditi pentru ce sunteti recunoscatori acestui an, asa cum a fost el, sa fiti cu inima impacata si fericiti pentru ceea ce aveti acum, in acest moment.

Va doresc liniste in suflet, sanatate si veselie in case!

Colindul pe care as vrea sa il ascultati, daca aveti timp este Ninge cu stele, al Mirabelei Dauer si Raoul. Indeamna la bunda dispozitie, veselie, speranta, rugaciune. De altfel, eu ascult acest album de colinde inca de acum vreo 4-5 ani, pe langa colindatorii Hrusca, Paula Seling, Fuego, Stefan Banica :).

Ca sa inchei intr-o nota amuzanta, ce parere aveti de aceasta redare a Craciunului ? Am primit si eu filmuletul de la o prietena draga si trebuie sa recunosc ca la noi se cam potriveste ceea ce canta dansii :))

con 1

Daniela

Be happy, life is short ! Make the world a better place !

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.