Despre copilul interior. De vorbă la un ceai cu Oana Stoianovici.

În ultimii ani m-am lovit mai mult de acest concept. L-am întâlnit mai des și am devenit din ce în ce mai deschisă să-l cunosc, să văd cine e acest copil interior pe care-l avem cu toții în noi.

Oana Stoianovici este cea care a creat un loc special, un curs de un an în cadrul căruia putem sa ne conectăm cu copilul interior și astfel să reușim să ne înțelegem mai bine pe noi. Curs pe care îl voi urma și eu anul acesta. Deși știu de el de câțiva ani, abia acum mă simt pregătită pentru această întâlnire.

Câteva dintre subiectele pe care le vom aborda:

  • cine este copilul interior?
  • cum reușim să ne conectăm cu el?
  • cu ce ne ajută această conectare ?

Oana este coach transformational cu o experiență de peste 14 ani în programe de coaching și leadership transformațional, dar dintre toate modurile în care se descrie, cel mai mult îmi place denumirea de Woman Champion. După ce o veți cunoaște în Live-ul de Luni, veți înțelege exact la ce mă refer.

Mai puteti urmari:

Ada Chindea

Eu sunt Ada, mamă și o femeie îndrăgostită de oameni și culori și am pornit această comunitate în 2013 în anul în care și eu am devenit mamă. Astăzi, sunt coach transformațional și mă bucur să-mi trăiesc visurile alături de copii, vizitând lumea în timp ce formez noi comunități în cadrul cărora ghidez oamenii să-ți (re) descopere culorile adevarate și astfel să-și trăiască visurile AZI și nu într-o zi.

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.