Cand dorul de casa e prea mare, trimit cadouri romanesti (partea II-a, pentru copii)

V-am povestit saptamana trecuta despre cadourile pe care am ajuns sa le trimit acasa de prea mult dor.

Va spuneam ca imi este dor de cele mai surprinzatoare lucruri: copaci, umbra, ploaie, o cafea cu mama (poate ultima nu e chiar asa surprinzatoare :D), iar pe masura ce gradele de afara cresc si incepem sa vedem temperaturi de 40 de grade inca de la orele diminetii, incepe sa-mi fie dor de “afara”.

Mi-e dor de copii sa se joace impreuna cu prietenii lor. Sa ne vedem in parc si sa alergam. Sa ne plimbam cu rolele si trotineta. Iar acum, ca a venit si vara, mi-e dor sa mergem la mare cu cortul.

Asa mult mi-e dor si de copii.

Cine ma cunoaste stie ca nu de putine ori, daca ma suni, eu am cel putin 3 copii in casa. Asa imi place mie. Sa ne jucam tot timpul. Nu c-as sti sa ma joc cine stie cum, dar sunt mereu deschisa la plimbare si voie buna.

Cu gandul la piticii de acasa le-am trimis din cand in cand cate-o surpiza, fara sa astept 1 Iunie sau Pastele.

Vi le spun si voua, poate va inspira

Tavite din lemn

Despre Woodbe.ro v-am povestit si saptamana trecuta, dar va mai povestesc odata ca tare mi-e drag de ei!  Woodbe fac parte din familia mea frumoasa si sunt mandra de ei si de toate produsele pe care le creeaza cu atata dragoste.

De la ei am comandat pentru prietena mea care are in burtica cel de-al doilea bebe, cate o tavita din lemn pentru fiecare dintre copii. O masinuta pentru Surioara mare si o albinuta pentru Bob-ul necunoscut din burtica.

Carti minunate

De la Creanga Fermecata le-am comandat copiilor 2 carti pentru cand ne vom intoarce. Sunt carti scrise cu majuscule, perfecte pentru cei care incep sa citeasca singuri. Iar husa cu dinozauri este adorabila!

2 carti+ husa textila.105 lei, curier GRATIS.Va rog rezervati la poza sa stiu ce husa va doriti, dati-ne un mesaj pe…

Publicată de Editura Creanga Fermecata pe Sâmbătă, 23 mai 2020

De la Cartema, am comandat setul de carti “Copiii din Lumea noastră”. O serie de carti care abordeaza probleme reale precum foametea, rasismul, imigrantii, intr-un limbaj pe care copiii sa-l inteleaga mai usor. De multe ori nici nu realizam cate aud copiii, oricat am incerca sa-i protejam. Alexa Stanescu a scris o recenzie detaliata pe blogul ei.

4 cărți cu ajutorul cărora le putem vorbi copiilor pe înțelesul lor despre problemele cu care se confruntă copiii din lumea întreagă.Le găsiți aici:http://bit.ly/3aZ87pg

Publicată de Cartemma pe Marţi, 9 iunie 2020

Aventurile lui Fram nu le-am comandat, ci le-au primit copiii de la Lumea Lui Fram, Ursul Polar . Au venit de 4 zile si de atunci le citim doar pe astea. Asa se trezeste Andrei dimineata, cu cartea in brate si-l aud susotind la el in camera.

Este povestea lui Cezar Petrescu rescrisa pe intelesul copiilor si cu imagini minunate. In plus are dupa fiecare capitol o sectiune “Stiati ca?” unde explica toate lucrurile interesante din carte despre ienuiti, morse si vulpi polare. Am sa revin cu un articol dedicat despre carte si toata colectia, e tare faina si v-o recomandam toti trei 😀

Aventurile lui Fram

Haine comode si cool

De la Davex Wool am luat doua seturi de tricou si pantalon din bumbac organic pe post de pijama pentru cand vom merge din nou cu cortul. Pe langa produsele din bumbac puteti gasi si produse din muselina, in, canepa, adica materiale naturale. Au modele frumoase si colorate, cu un croi clasic, perfecte pentru o libertate de miscare cat mai mare.

Set compus din tricou si pantaloni 3/4 din bumbac organic.Tricoumar 62/68 – 74/80 – 45leimar 86/92 – 110/116 -…

Publicată de Davex Wool pe Luni, 25 mai 2020

Ii stiu pe cei de la Funky Kids inca de pe vremea ceaiurilor, cand ne-au fost alaturi la cateva editii cu premii la tombola pentru mame. Ba chiar am avut hainute de la ei pentru prima aniversare a Emilusei, un tricou pe care l-a purtat si Andrei 4 ani mai tarziu.

Si de atunci mi-am tot comandat de la ei, ba o bluza mie, ba pantaloni copiilor. De data asta le-am luat cate un cadou de 1 Iunie cu modelul mascat 🙂 Maioul luat acum 2 ani lui Andrei inca ii vine bine si nu s-a deteriorat deloc la spalat. Bonus, la fiecare comanda din aceasta perioada primiti o masca textila pentru copii.

Little funky kids … Photo: @3r_studio #funkykidsro #funkyforyou #newcollection #coolkids #inspiration #kidsfashion…

Publicată de Funkykids – 3fnky kids pe Duminică, 7 iunie 2020

Kituri de KALEIDOSCOP

Cadoul perfect pentru orice copil in perioada asta. Am comandat pentru toti nepotii mei indiferent de varsta. Desi pare o jucarie de copii, pentru mine inseamna mult mai mult. Inseamna timp pe care il vom petrece impreuna construind o amintire frumoasa.

Adevărat vă spun că mă uit la ele și nu mai pot de drag. • KITurile conțin toata materia primă necesară confecționării…

Publicată de KaleidoLove pe Marţi, 12 mai 2020

Daca si tie iti este dor de cineva drag, nu astepta o ocazie speciala!

Poti sa le trimiti chiar acum ceva frumos doar pentru ca-i iubesti! Eu asta am facut si m-am umplu de iubire pentru ei!

Daca mai vrei si alte idei, poti citi si articolul 10 cadouri de maxim 10 lei.

Ada Chindea

Eu sunt Ada, mamă și o femeie îndrăgostită de oameni și culori și am pornit această comunitate în 2013 în anul în care și eu am devenit mamă. Astăzi, sunt coach transformațional și mă bucur să-mi trăiesc visurile alături de copii, vizitând lumea în timp ce formez noi comunități în cadrul cărora ghidez oamenii să-ți (re) descopere culorile adevarate și astfel să-și trăiască visurile AZI și nu într-o zi.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.