Cand dorul de casa e prea mare, trimit cadouri romanesti (partea I, pentru adulti)

Au trecut 4 luni de cand suntem in Abu Dhabi si pe zi ce trece dorul de casa devine din ce in ce mai mare. A fost si este in continuare o aventura surprinzatoare si ma bucur ca am venit aici, dar un lucru e clar…

Eu sigur nu ma voi muta definitiv in alta tara!

Ma trezesc ca mi se face dor de cele mai ciudate si surprinzatoare lucruri uneori. Genul de lucruri pe care le luam “de-a gata”, siguri ca vor fi tot timpul acolo si de fapt ajungem sa nici nu le mai vedem.

Ca sa va dati seama cam cat de surprinzatoar e dorul meu, va spun ca cel mai dor mi-a fost de scoarta unui copac gros, mare si umbros! Sa simt mirosul de pamant umed dintr-o padure plina cu copaci batrani cu coroane bogate.

Ba chiar mi-e dor si de umbra. Oricat de incins ar fi Bucurestiul vara, daca ma duc in Titan, pe aleea spre Mamaia mea, acolo e racoare! Si la 40 de grade, acolo e bine si racoare!

Mi-e dor de primavara si de ploaie rece cu miros de pomi infloriti.

Mi-e dor sa deschid geamul si sa simt aerul proaspat de dimineata. Sa inspir adanc aer proaspat si rece.

Aici aerul e cald si incins,  chiar si dimineata la 34 de grade tot asa se simte, asa ca “proaspat” chiar nu e un cuvant pe care-l pot folosi. Nici ploile nu sunt cum le stiu eu. Vin tot cu miros de uscat si cald si se usuca totul in 10 minute. Nici vorba de distractie in balti asa cum s-au invatat copiii.

Vai ce dor imi e de-o balta!

Bineinteles ca cel mai tare incepe sa ma loveasca dorul de oamenii pe care ii iubesc. Dorul de o cafea odata la o luna plina. O vizita neanuntata la mama. Libertatea de a-mi petrece dupa-amiaza cu nepotica si copiii in parc.

Mi-e dor tare de oamenii de acasa asa c-am inceput sa le trimit cadouri.

Asa-mi alin eu dorul de ei, cu bucuria lor. Imi canta inima de fericire cand imi trimit poze sau ma suna surprinsi ca au primit un colet 🙂 Ma rog… nu foarte surprinsi ca pana acum nu aveam adresele… deh, s-a pierdut arta corespondentei in scris.

Mai intai am trimis acasa cadouri prin mama si prin prietena mea care ne-a vizitat fix inainte de declararea pandemiei. Nu cine stie ce, diverse “prostioare” de pe aici: salvari, curmale, rochite, camile bla bla

Apoi, am inceput sa ma uit in tara, direct la producatori romani si in felul asta mi-am satisfacut doua obiective dintr-un foc.

  1. am trimis dragostea mea celor de-acasa
  2. si am sustinut producatorii romani cu comenzi intr-o perioada dificila.

Iata ce am trimis:

Amintiri din lemn pentru o viata impreuna

Woodbe.ro este o afacere mica dar voinica ce realizeaza cu multa dragoste cadouri pentru toti, de la mici la mari, amintiri pentru o viata. Woodbe fac parte din familia mea frumoasa si sunt mandra sa-i sustin si sa vorbesc despre ei. De la ei am comandat mai multe cadouri:

Cartea Destin De Mama

De la draga mea Dina, 3 exemplare din Destin de mama, pentru cele 3 prietene care vor deveni mame curand … pentru prima oara sau pentru a doua oara.

Cartea scrisa de Dina este un must have pentru orice femeie care a aflat ca e insarcinata. Este o radiografie atat de amuzanta si reala asupra vietii de parinte, before and after, incat nu trebuie ratata! Comandati-o repede! E perfecta si pentru sezonul estival!

– Ce scrii acolo, mami? – ….nimic….- Hai, spune adevărul! – Scriu că în spatele unui copil fericit stă o mamă…

Publicată de Mami pe tocuri pe Marţi, 12 mai 2020

Camasa alba de vacanta Pineberry 

Am comandat-o pentru prietena mea, cu care nu vorbesc prea des, dar ne simtim exact atunci cand avem nevoie. De ziua ei am vrut sa-i ofer un gand de vacanta intr-o camasa, iar cea de la Pineberry a fost perfecta. Cel mai fain a fost ca au plusat si ei cu un cadou. Au atasat o vedere unde mi-am putut asterne cuvintele, iar pentru asta le sunt recunoscatoare!

Geantute colorate de la Laura Olaru

Si un cadou pentru mine 😀

Despre gentile Laurei Olaru pot sa va spun ca m-am indragostit cand le-am vzut in  showroom-ul Pineberry din Mall Vitan. Mi-a ramas gandul la ele, iar cand am vazut o reducere fantastica la gentutele Mini Love, nu m-am putut abtine! Am luat doua, una pentru mine si una cadou, dar nu va spun pentru cine… SSSttt!!! E suprinza!

A mea e fuchsia si abia astept sa o vad cand ne intoarcem! Am sandalele perfecte! 😀

Aruncati si voi un ochi, oferta este valabila pentru Bucuresti si vine la pachet cu o revista AList Magazine si o bratara asortata din piele.

Publicată de Laura Olaru pe Joi, 4 iunie 2020

Daca si tie iti este dor de cineva drag, nu astepta o ocazie speciala!

Poti sa le trimiti chiar acum ceva frumos doar pentru ca-i iubesti! Eu asta am facut si m-am umplu de iubire pentru ei!

Saptamana viitoare voi scrie si despre cadourile trimise copiilor de-acasa. Ramaneti aproape!

Ada Chindea

Eu sunt Ada, mamă și o femeie îndrăgostită de oameni și culori și am pornit această comunitate în 2013 în anul în care și eu am devenit mamă. Astăzi, sunt coach transformațional și mă bucur să-mi trăiesc visurile alături de copii, vizitând lumea în timp ce formez noi comunități în cadrul cărora ghidez oamenii să-ți (re) descopere culorile adevarate și astfel să-și trăiască visurile AZI și nu într-o zi.

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.