De 1 Iunie ne distram în bucătărie!

Eu sunt Ada și iubesc orice ocazie pentru o petrecere bună, iar Ziua Copiilor e cea mai bună ocazie dintre toate.

De trei ani petrecem 1 Iunie alături de echipa Itsy Bitsy și alergăm cot la cot cu copiii ca să ne distram împreună la toate activitățile pe care ei le pregătesc.
Nici nu concepem 1 Iunie fără Itsy Bitsy, iar anul ăsta am dat și-o mână de ajutor!
Inițial, când Monica mi-a povestit de planurile Itsy Bitsy, am refuzat pentru că școala online ne ocupă destul de mult timp. Apoi am aflat că vom avea 3 zile de vacanța așa că ne-am pus pe treabă.
Am stat de vorbă cu copiii să vedem ce activitate distractivă am putea face împreună. S-a dezbatut mult și fiecare a venit cu idei grozave, dar în final una singura a fost câștigătoare. Pe restul le-am pus în practică în celelalte două zile de vacanță.
Ideea copiilor a fost să gătim împreună!
Gătitul este una dintre activitățile noastre preferate. Am început cu Emily pe vremea când Andrei era bebeluș. Apoi, pe măsură ce Andrei a crescut am gătit toți trei.

Acum haideți să vă povestesc mai multe detalii despre Festivalul Petrecerilor de Acasă pentru Copii.

Anul acesta, deși toți stăm cuminți la casele noastre, cei de la Itsy Bitsy vor fi în continuare alături de noi și de toți copiii români din ????????????????Ă ???????????????????? pentru că petrecerea se mută online!!!
  • 3 zile şi 3 nopţi, exact ca-n poveşti!
  • cu povești, joacă, muzică, dans, teatru, magie, petreceri interactive
  • copiii pot intra în direct prin telefon și chat de oriunde din lume
  • petrecerea include şi programe on-line dedicate persoanelor cu deficienţă de auz, traduse în limbaj mimico- gestual de Maria – Lavinia Chiţu
 Iată ce trebuie să faceți ca să participați și voi!?
  1. Puneți-vă reminder pentru cea mai mare petrecere online, începând cu 30 mai la ora 00:00.
  2. Deschideți laptop-ul și lăsați-l pe www.itsybitsy.ro/1iunifest ca să vă bucurați de toata petrecerea online.
  3. Dacă vreți să participați la petrecerile interactive alături de SuperEroii preferați trebuie să vă rezervați un loc din timp pentru că fiecare petrecere se întâmplă cu maxim 10 copii.

La final, dezbrăcați-vă de costumul de adult și distrați-vă la maxim alături de copii!

Undeva în cele 3 zile ne veți vedea și pe noi, în formulă completă, cu o rețetă delicioasa de negresă, dar dacă ne ratați, ne puteți vedea  pe canalul de YouTube.

Să înceapă distracția-n familie!

Ada Chindea

Eu sunt Ada, mamă și o femeie îndrăgostită de oameni și culori și am pornit această comunitate în 2013 în anul în care și eu am devenit mamă. Astăzi, sunt coach transformațional și mă bucur să-mi trăiesc visurile alături de copii, vizitând lumea în timp ce formez noi comunități în cadrul cărora ghidez oamenii să-ți (re) descopere culorile adevarate și astfel să-și trăiască visurile AZI și nu într-o zi.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.