De 1 Iunie ne distram în bucătărie!

Eu sunt Ada și iubesc orice ocazie pentru o petrecere bună, iar Ziua Copiilor e cea mai bună ocazie dintre toate.

De trei ani petrecem 1 Iunie alături de echipa Itsy Bitsy și alergăm cot la cot cu copiii ca să ne distram împreună la toate activitățile pe care ei le pregătesc.
Nici nu concepem 1 Iunie fără Itsy Bitsy, iar anul ăsta am dat și-o mână de ajutor!
Inițial, când Monica mi-a povestit de planurile Itsy Bitsy, am refuzat pentru că școala online ne ocupă destul de mult timp. Apoi am aflat că vom avea 3 zile de vacanța așa că ne-am pus pe treabă.
Am stat de vorbă cu copiii să vedem ce activitate distractivă am putea face împreună. S-a dezbatut mult și fiecare a venit cu idei grozave, dar în final una singura a fost câștigătoare. Pe restul le-am pus în practică în celelalte două zile de vacanță.
Ideea copiilor a fost să gătim împreună!
Gătitul este una dintre activitățile noastre preferate. Am început cu Emily pe vremea când Andrei era bebeluș. Apoi, pe măsură ce Andrei a crescut am gătit toți trei.

Acum haideți să vă povestesc mai multe detalii despre Festivalul Petrecerilor de Acasă pentru Copii.

Anul acesta, deși toți stăm cuminți la casele noastre, cei de la Itsy Bitsy vor fi în continuare alături de noi și de toți copiii români din 𝐓𝐎𝐀𝐓Ă 𝐋𝐔𝐌𝐄𝐀 pentru că petrecerea se mută online!!!
 • 3 zile şi 3 nopţi, exact ca-n poveşti!
 • cu povești, joacă, muzică, dans, teatru, magie, petreceri interactive
 • copiii pot intra în direct prin telefon și chat de oriunde din lume
 • petrecerea include şi programe on-line dedicate persoanelor cu deficienţă de auz, traduse în limbaj mimico- gestual de Maria – Lavinia Chiţu
 Iată ce trebuie să faceți ca să participați și voi!?
 1. Puneți-vă reminder pentru cea mai mare petrecere online, începând cu 30 mai la ora 00:00.
 2. Deschideți laptop-ul și lăsați-l pe www.itsybitsy.ro/1iunifest ca să vă bucurați de toata petrecerea online.
 3. Dacă vreți să participați la petrecerile interactive alături de SuperEroii preferați trebuie să vă rezervați un loc din timp pentru că fiecare petrecere se întâmplă cu maxim 10 copii.

La final, dezbrăcați-vă de costumul de adult și distrați-vă la maxim alături de copii!

Undeva în cele 3 zile ne veți vedea și pe noi, în formulă completă, cu o rețetă delicioasa de negresă, dar dacă ne ratați, ne puteți vedea  pe canalul de YouTube.

Să înceapă distracția-n familie!

Ada Chindea

Eu sunt Ada, mămică de doi copilași drăgălași și diferiți precum soarele și luna. În 2013 eram însărcinată în 8 luni și am început să construiesc comunitatea ”Ceai cu Mămici”. Ceea ce a început cu evenimente de socializare între mame, cu interese și experiențe comune, s-a transformat, în timp, în locul unde imi doresc să ofer cititoarelor mele instrumentele necesare dezvoltării noastre ca mame, ca soții,ca prietene și în primul rând ca femei gata să înfrunte orice provocare, fie că e vorba de o întâlnire la joacă și socializare, un tantrum sau redescoperirea de sine.

1 Comment

  Tu ce părere ai?

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Povești despre viața în 4, cu 2 fete și doi băieți, informații despre educația în pedagogia Waldorf și Montessori, idei practice și îndrăznețe din categoria #FashionMom și multă voie bună!

  #FashionMom

  %d bloggers like this: