Singurul târg de Crăciun la care merg, #Înăuntru la Bounty Fair

Sărbătorile vin, sărbătorile vin …

Așa zice poetul, dar și calendarul așa că e timpul să ne pregătim cu mic cu mare să oferim bucurie celor pe care îi iubim. Fie că e o bucurie sub forma unui obiect realizat acasă cu cei mici, fie că mergem și cumpărăm ceva, cel mai important este să le oferim cu toată inima și cu gândul la cel care primește cadoul. Iubesc să fac cadouri și să mă bucur și eu de bucuria celui care primește 🙂

Anul trecut chiar am primit cel mai frumos cadou posibil, un vis din copilărie împlinit. O dimineață de Crăciun cu o familie mare, cu copii printre picioarele noastre, toți veseli să desfacem cadourile pregătite de Moșul sub brad, cu multe selfie-uri amuzante.

Anul acesta va fi iarăși un an special pentru ca va fi primul Craciun în casa noastră.

Așa că am așteptat cuminte să vină Bounty Fair ca să fiu sigură că și cadourile vor fi la fel de speciale precum momentul. În plus, doar #Înăuntru la Bounty Fair poți găsi tot ceea ce-ți poți dori. Nu doar lucrușoare tradiționale de Craciun, ci și jucării, haine sau chiar încălțăminte. E locul perfect pentru cadourile de Crăciun, și pentru cei mici, și pentru cei mari.

Haideți să vă spun pentru ce merg eu în weekend la Bounty Fair și m-aș bucura să-mi spuneți și voi ce vă face cu ochiul?

Pentru mama mea, ceva cu adevarat special, ceva ce chiar își dorește… blugi pictați de la Artelier Design. Nu râdeți, mama mea este cea mai fashionista dintre toate și tot ce știu, de la ea am învățat! Abia aștept să văd ce-și alege 😀

Pentru surioara mea iubită o inima la Purtator de la Mokko Atelier

Pentru barbatii din familie niste sosete haioase de la Arete

Pentru prietenele mele de suflet niste accesorii sunt mereu binevenite. Aici am de ales intre cerceii de la LEMNeria și brosele de la Zdranganele

Pentru fetele mai mari, rochite de la Zane si pentru fetele mai mici Papusele din textil de la AmaDoll

Și bineînțeles ceva și pentru mine… am pus ochii pe o fusta de la Ada Rose sau un hanorac de la Bernadette

Pentru baietii din familie nu am gasit momentan ceva, dar sigur gasesc la targ, iar pentru Bunici o fotografie inramata e perfecta in fiecare an.

Pupici si ne vedem in weekend!

Dacă sunteți în căutare de și mai multă inspirație, iată ce am descoperit la edițiile trecute:

Bounty Fair ediția 34- Recomandări de shopping, lansări de carte și My Bday 🙂

Shopping conștient de weekend 3-4 Martie

Ada Chindea

Eu sunt Ada, mămică de doi copilași drăgălași și diferiți precum soarele și luna. În 2013 eram însărcinată în 8 luni și am început să construiesc comunitatea ”Ceai cu Mămici”. Ceea ce a început cu evenimente de socializare între mame, cu interese și experiențe comune, s-a transformat, în timp, în locul unde imi doresc să ofer cititoarelor mele instrumentele necesare dezvoltării noastre ca mame, ca soții,ca prietene și în primul rând ca femei gata să înfrunte orice provocare, fie că e vorba de o întâlnire la joacă și socializare, un tantrum sau redescoperirea de sine.

No Comments Yet

Tu ce părere ai?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: