Despre mine, cu accesorii și de toate

Acest articol este despre mine, în toată splendoarea.

Despre blog și ce înseamnă #fashionmom și bineînțeles despre viața de mamă și tot ce e mai greu la ea.

După 6 ani de evenimente și blogging și după 2 ani de luptă cu nesiguranța de sine și anxietatea, în sfârșit e timpul și am curajul să mă prezint.

Eu sunt Ada, fiică, soră, prietenă, iubită, soție și mamă!

Încă de la primele cursuri #DigitalParentsTalks am aflat că e foarte important să existe pe blog o pagina ”Despre mine” și mai ales ”Despre blog”. Să știe fiecare suflet care ajunge pe blog, cine ești tu și de ce te-ar citi în continuare.

Apoi, a apărut încă o întrebare ”existențială” pentru bloggeri ”De ce scrii?”

N-am știut până acum să răspund la niciuna dintre ele… PÂNĂ AZI! Azi știu!

Datorită prietenei mele de suflet, am găsit în sfârșit claritatea de care aveam nevoie ca să vă pot spune în cuvinte coerente cine sunt eu și ce fac aici.

La 6 ani și 2 luni de la primul eveniment La Ceai cu Mămici am înțeles de fapt cum am făcut tranziția către blog. 

Evenimentele ”La Ceai cu Mămici” au avut un singur scop, să creez un ”sat” de mame care să se împrietenească și să se ajute prin călătoria maternității.

Și chiar am reușit! Pentru că, totul a pornit de la o nevoie reală, a mea!

Apoi, după multe aventuri și proiecte:

 • am deschis și închis un magazin online cu haine de alăptat, realizate după propriile mele idei
 • un sediu pentru evenimente unde făceam și ateliere cu pitici
 • crearea unor evenimente conexe precum ””Mămici pe Tocuri” și ”Mămici cu talent”,

Am decis că e timpul să mă retrag în bula mea. La acest moment nevoia mea de ”sat” fusese satisfăcută. Reușisem să-mi aduc lângă mine femeile de care aveam nevoie.

La acest moment blogul a venit ca o continuare firească a evenimentelor. Dorința mea cea mai mare era să transmit mesajul

Există socializare și după copii!

Așa că am început să scriu despre evenimentele despre care aflam și despre toate locurile unde poți merge cu copiii. Apoi, ca orice blog, am început să vorbesc și despre mine, felul în care alegem să ne creștem cei doi copii și tot ce găsim interesant prin viață.

Așa a apărut de fapt blogul ”Ceai cu mămici”, dar până când am înțeles cu adevărat care e scopul lui, mi-a luat încă vreo 3 ani. Abia când am filmat clipul de mai jos am realizat cu adevărat. Atunci când mi-am adresat singură întrebarea ”Despre ce este blogul Ceai cu Mămici?”

Inspirată de primul cadou primit de ziua mea, am început să filmez acest clip în care mă prezint pentru prima oară în fața voastră, cu accesorii și de toate!

E un clip în care am răspuns la întrebări pe care le-am pregătit încă de acum 1 an și care așteptau cuminți să le folosesc. Iată care sunt:

 • Stilul meu
 • Ce beau de obicei?
 • Despre ce este blogul CeaicuMămici.ro?
 • Ce conține geanta mea de mamă?
 • Care este categoria de obiecte preferate (haine, pantofi, make-up, cărți, etc.)?
 • Sfatul meu pentru o relație bună?
 • Momentul preferat din zi?
 • Ultimul film care m-a făcut să plâng?
 • Cea mai grea carte pe care am citit-o
 • Cea mai grea parte din viața de mamă?
 • Ce aș face dacă n-aș fi blogger / event planner?

Astăzi e ziua mea!

Am 34 de ani și mă simt bine în pielea mea! Sunt extrem de recunoscătoare blogului pentru tot ce-a adus în viața mea și pentru toate lecțiile învățate.

Dacă vreți să mă cunoașteți puțin mai bine, dați PLAY! Apoi vă aștept și pe voi cu răspunsuri la întrebările de mai sus. Iar dacă aveți și alte întrebări despre mine, le primesc bucuroasă ca pe niște cadouri surpriză!

Până data viitoare, eu sunt Ada, am 34 de ani și sunt BLOGGER!

 

Ada Chindea

Eu sunt Ada, mămică de doi, blogger și cea mai nouă pălărie este cea de life coach. În 2013 eram însărcinată în 8 luni și am început să construiesc comunitatea ”Ceai cu Mămici”. Ceea ce a început cu evenimente de socializare între mame, cu interese și experiențe comune, s-a transformat, în timp, în locul unde imi doresc să ofer cititoarelor mele instrumentele necesare dezvoltării noastre ca mame, ca soții,ca prietene și în primul rând ca femei gata să înfrunte orice provocare, fie că e vorba de o întâlnire la joacă și socializare, un tantrum sau redescoperirea de sine.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.