3 soluții pentru a repurta cu plăcere pantofii de nuntă

Iubesc conceptul de refolosire și recondiționare.

Și nu mă refer doar la îmbrăcăminte, ci la orice fel de produse! Nu știu dacă vine de la faptul că am crescut într-o perioadă în care nu aveam chiar ”de toate”, dar chiar îmi place să transform lucruri inutile în lucruri folositoare!

Eram foarte fericită cu suportul meu de creioane făcut dintr-o cutie de bere pe care puneam scotch pe margine ca să nu mă tai, apoi o decoram cu ziare sau foi din reviste și aveam un super suport de creioane 🙂

Pe măsură ce am crescut și lucrurile pe care le transformam s-au schimbau.

În clasa a 11-a, nu am avut bani de o ținută nouă pentru bal, dar aveam cizme lungi și prietena mea mi-a împrumutat ciorapi plasă. Îmi lipsea rochia sau fusta. N-aveam decât o fustă neagră, lungă, din reiata pe care o purtam de obicei cu bocanci.

Nu mi-a luat mult până când am luat o foarfecă și mi-am făcut o fustă conică! Prima de altfel 😀

Când mi-am căutat rochia de mireasă am căutat-o tot cu ideea asta: la final o voi transforma ca să o port din nou! Mă gândeam că am s-o vopsesc, sau măcar corsetul, dar finalul a fost altul.

stilul tău

”Rochia mea de mireasă este acum o fustă extraordinară pe care o pot purta și cu geacă de blugi și cu pantofi sport!”

Ce nu mi-a trecut niciodată prin minte a fost că aș putea să-mi transform chiar și pantofii.

La nuntă am avut 2 perechi de pantofi. O pereche de cununie și o pereche de nuntă. Unii de culoarea untului și o pereche mov, făcuți pe comandă la Mihaela Glavan.

pantofi cununie

pantofi nuntă

Pantofii mei de nuntă sunt în continuare pantofii mei preferați! 

Au trecut 8 ani de la nuntă, iar anul trecut am decis să port mai des pantofii albi de la cununie. Am început să mă uit la pantofi pictați și am găsit câteva variante, dar întrebarea era: cine să mi-i picteze???

Începuseră deja să existe colecții de pantofi pictați (cei de la Lyria sunt chiar impresionanți), dar nu pictau pantofi aduși din afară, ceea ce mi se pare și normal.

Am tot căutat pe cineva până când am întrebat o prietenă despre care știam că pictează. Nu pantofi, dar nah… pânza poate fi orice până la urmă, nu?

Ceea ce a ieșit a fost cadoul perfect pe care mi l-am făcut cu ocazia zilei mele de naștere de anul trecut.

3 soluții pentru a repurta cu plăcere pantofii de nuntăDacă și voi vă iubiți pantofii de nuntă și sunt albi sau de culoarea untului. Dacă vi se pare greu să-i purtați atât de des pe cât v-ați dori, iată câteva opțiuni:

    1. Mergeți cu ei la pictat. Lynda are un talent fantastic de a intui dincolo de ceea ce-i ceri și pictează exact ce-ți dorești. La final vei avea o nouă pereche de pantofi pe care o poți purta cu plăcere oricând dorești.
    2. A doua variantă este una care necesită puțin mai mult curaj. Puteți să schimbați culoarea tocului sau să-l îmbrăcați în material din piele. Așa sunt pantofii de la Mihaela Glăvan. Au tocul îmbrăcat în piele, iar ei sunt din piele întoarsă de culoare mov. E un contrast super fun. Am întrebat un cizmar și a zis că: ”Se face, doamnă! Sigur! ORICE SE FACE!
    3. Dacă ești mai precaută din fire și te sperie gândul că cineva îți va ”strica” pantofii de nuntă poți alege o transforma temporară- Clipsurile de pantofi. Le găsiți pe site la Sash Accessorries. Dacă tot sunteți pe acolo, puneți în coș și niște cercei asortați, sunt minunați!

3 soluții pentru a repurta cu plăcere pantofii de nuntă

Dragile mele, #fasionmoms, îndrăzniți să purtați pantofii voștri de nuntă, AGAIN AND AGAIN!

Ada Chindea

Eu sunt Ada, mamă și o femeie îndrăgostită de oameni și culori și am pornit această comunitate în 2013 în anul în care și eu am devenit mamă. Astăzi, sunt coach transformațional și mă bucur să-mi trăiesc visurile alături de copii, vizitând lumea în timp ce formez noi comunități în cadrul cărora ghidez oamenii să-ți (re) descopere culorile adevarate și astfel să-și trăiască visurile AZI și nu într-o zi.

3 Comments
  1. Pe mine mă interesează unde ti-ai modificat rochia???? caut de 5 ani o croitoreasă care să mă ajute să o vopsesc și să o modific dar nimeni nu se încumetă????

    1. Mie mi-a modificat-o o prietenă, dar îți recomand cu încredere două croitorii unde au servicii de excepție. https://www.facebook.com/Croitorie-si-retu%C8%99uri-Popesti-Leordeni-147701459232428/ și https://www.facebook.com/Atelier-Croitorie-Bella-Manu-497076907004416/. După ce reușești să o transformi, să-mi trimiți poze, bine? Sunt tare curioasă!

  2. Bina idee! Din pacate, pantofii mei de nunta nu au supraviețuit. Aveau o funda aplicata care a căzut la a doua purtare (prima fiind la nunta). M-am supărat atât de tare, pentru ca nu au fost chiar ieftini, și i-am aruncat cu totul! Vazand articolul tai, ma handesc ca i-as fi putut salva. ????

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.