Știri din ”bula” mea (2) – 13 Martie

stiri din bula mea 2

Fiecare trăim într-o #BULĂ informațională din care este destul de greu de ieșit atâta timp cât folosim toți telefoane inteligente care analizeaza în fiecare moment fiecare pagina accesata, fiecare click dat și fiecare imagine vizualizată.

Acestea fiind zise, m-am gândit să împărtășesc cu voi (în fiecare săptămână sau atunci când apar lucruri interesante) știrile din ”bula” mea, numai bune de citit la o cafea!

Ce veți găsi în #bula mea informatională:

  • evenimente pentru părinți și copii
  • lucruri interesante despre viața de părinte
  • știri din viața mondenă
  • și alte lucruri care îmi mai atrag atenția.

Știri din ”bula” mea (2) – 13 Martie

  1. Prima și cea mai importantă este…. Vineri organizez alături de Dina cea de-a 4-a ediție #MameTocurișiRose. Este un eveniment atipic pentru comunitatea părinților din România pentru că e singurul care implică alcool și discuții pe bune despre viața de mamă.

    Mame, Tocuri și Rose ediția de primăvară

    Sunați-vă prietenele din parc, vecinele de bloc și toate mamele care au nevoie de un minut de relaxare și haideți pe 15 Martie la Gloria Jean's Coffees – Traian la o nouă ediție #MameTocurișiRoseInscrieri în event sau aici: https://goo.gl/forms/eFPXQbJeDVWq2QgT2

    Publicată de Cafeaua de la 10 pe Marţi, 5 martie 2019

  2. Unul dintre producătorii mei preferați de bijuterii din România, Septembrie cândva, a creat niște cercei minunați, perfecți pentru primăvară. Vă invit să răsfoiți bijuteriile lor pentru că sunt de poveste.

    cercei din argint 925 și email transparent, disponibili aici https://septembriecandva.ro/product/cercei-dreptunghiulari-cu-email-verde-transparent/

    Publicată de septembrie candva pe Vineri, 8 martie 2019

  3. Am dat din întâmplare peste acest joc și parcă mi se pare interesant pentru o noapte singuri acasă. Voi îl știați?

    Tu cat de bine iti cunosti partenerul?

    Răspunzând la întrebările și provocările jocului te vei descoperi mai bine pe tine și pe partenerul tău. Accepti provocarea?????Afla mai multe detalii accesand www.provocarileluicupidon.ro

    Publicată de Provocarile lui Cupidon pe Marţi, 25 decembrie 2018

  4. Dr. Lawrence Cohen, părintele playfull parenting vine sâmbăta aceasta în România! Dacă nu ați auzit până acum de el, e musai să dați o căutare pe google și să vedeți câte soluții năstrușnice are. Fiecare dintre ele te pot scoate din bucluc în orice moment. Încă mai puteți achiziționa un bilet pentru a participa la eveniment, dar dacă nu puteți ajunge, puteți câștiga cartea scrisă de el pe pagina de Facebook Ceai cu Mamici

    [BOOK GIVAWAY]Probabil toți știți că sâmbătă vine Dr. Lawrence Cohen in Romania și încă mai sunt câteva locuri…

    Publicată de Ceai cu Mamici pe Marţi, 12 martie 2019

  5. Înscrierile în clasa 0 sunt în toi în familia noastră și iată câteva concluzii pe care le-am tras până acum, după ce am discutat cu o școală privată, o școală de stat pe curricula tradițională și o școală de stat pe curricula Waldorf:
    • Totul e mai colorat în Waldorf și în privat decât în învățământul tradițional de stat,
    • am fost informată că în tradițional nu e chip să-și care copilul ghiozdanul la cât de greu e,
    • la polul celălalt în Waldorf copilul își aduce ceva la școala abia prin clasa a 2-a.
    • în privat, la interviul individual pe care l-am avut m-am simțit tare judecată și chiar privită de sus. O aroganță pe care am mai întâlnit-o în liceu la colegii mei ce locuiau în buricul târgului. Nu știu dacă îmi doresc asemenea mediu petru copiii mei.
  6. Vineri, Casa pixie, împlinește 4 anișori. E un loc magic unde poveștile prind viață, grație oamenilor speciali care l-au gândit. Cu această ocazie veți putea participa alături de copii la un atelier gratuit în cadrul căruia veți avea ocazia de a construi ușite pentru căsuțele zânelor și spiridușior de pretutindeni. Găsiți detalii în eveniment.

    Publicată de Casa Pixie pe Marţi, 5 martie 2019

  7. Pe 21 Martie puteți participa la lansarea unei cărți în română și în franceză. Cartea se numește „Ăsta e al meu!” și o găsiți la Editarea Cartea copiilor. Abia aștept să o citim și noi pentru că am o slăbiciune aparte pentru limba franceză!

    Publicată de Editura Cartea Copiilor pe Miercuri, 6 martie 2019

  8. La final am păstrat un alt concurs pe care îl organizez pe contul de Instagram alături de Opera Comică pentru Copii. Este vorba de 2 bilete la spectacolul de muzică, Petrică și lupul

    View this post on Instagram

    [GIVAWAY FULGER] Am pentru voi, 2 bilete la spectacolul "Petrica şi Lupul", oferite de @operacomica şi chiar nu glumesc ???? Spectacolul are loc duminică de la ora 11.30. Concursul începe acum şi se închide maine, 14 Martie la ora 23.59. Câştigătorul va fi ales prin random din cei care au comentat la aceasta postare si anuntat vineri dimineata. ❤???????????????????? Iată ce trebuie să faceți: 1. Follow @operacomica 2. Spuneți-mi, voi ştiți povestea? Ați spus-o copiilor? 3. Dați tagg unui prieten ca să ajungă vestea despre spectacol la câți mai mulți părinți ???????????? #ticketsgivaway #bloggeroficialocc #bloggerocc #operacomica #biletecadou #bloggermom #ceaicumamici #fashionmom #samuraibunu

    A post shared by Ada Chindea (@ceaicumamici) on

Aceasta este a doua ediție #stiridinbulamea, iar dacă vă place sau ați găsit ceva util pe aici, nu uitați să dați un share ca să ajungă și la prietenii voștri!

Prima ediție o puteți răsfoi aici: Știri din ”bula” mea (1) – 25 Februarie

Ada Chindea

Eu sunt Ada, mamă și o femeie îndrăgostită de oameni și culori și am pornit această comunitate în 2013 în anul în care și eu am devenit mamă. Astăzi, sunt coach transformațional și mă bucur să-mi trăiesc visurile alături de copii, vizitând lumea în timp ce formez noi comunități în cadrul cărora ghidez oamenii să-ți (re) descopere culorile adevarate și astfel să-și trăiască visurile AZI și nu într-o zi.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.