Știri din ”bula” mea (1) – 25 Februarie

stiri din bula mea ada

Fiecare trăim într-o #BULĂ informațională din care este destul de greu de ieșit atâta timp cât folosim toți telefoane inteligente care analizeaza în fiecare moment fiecare pagina accesata, fiecare click dat și fiecare imagine vizualizată.

Acestea fiind zise, m-am gândit să împărtășesc cu voi (în fiecare săptămână sau atunci când apar lucruri interesante) știrile din ”bula” mea, numai bune de citit la o cafea!

Ce veți găsi în #bula mea informatională:

  • evenimente pentru părinți și copii
  • lucruri interesante despre viața de părinte
  • știri din viața mondenă
  • și alte lucruri care îmi mai atrag atenția.

Știri din ”bula” mea (1) – 25 Februarie

      1. Dragile mele prietene, Alina de la Mamamag.ro și Andreea de la carmenradu.ro, au lansat un super eveniment. Ideea e simplă, vă vor ajuta (sper și pe mine) să economisiți multă energie consumată cu întrebarea ”Ce mâncăm azi?” Intrați să vedeți despre ce este vorba, pentru că pe mine m-au convins, eu sunt prima înscrisă!

        Publicată de Andreea-Carmen Radu Nutrition&Wellness pe Joi, 21 februarie 2019

      2. Opera Comica pentru Copii vă invită la premiera lunii martie: baletul ,,Alice în Țara Minunilor”. Spectacolul, în regia și coregrafia Corinei Dumitrescu, va avea avanpremiera pe 1 martie, de la ora 18:30, la Sala Mare, iar premiera în zilele de 2 și 3 martie, de la orele 17:00, respectiv 11:00. Spectacolul are reprezentații programate în zilele de 9, 10, 16 și 17 martie, iar biletele sunt disponibile în rețeaua bilete.ro.

        Publicată de Opera Comică pentru Copii pe Joi, 31 ianuarie 2019

      3. Brandul romanesc Potocaliu a lansat o nouă colecție de haine perfectă pentru primavară. Este jucăușă și colorată, exact așa cum îmi place mie 🙂 Găsiți modelele pe pagina de Facebook.
      4. SevenSins.ro, unul dintre cei mai importanți retaileri de lenjerie intimă din România, a realizat un sondaj de opinie ca să afle cum și cât cheltuie femeile din Romania ca să se simtă sexy. Iată câteva concluzii. Știri din ”bula” mea (1) - 25 Februarie
      5. Până pe 15 Martie, încă ne aflăm în plină campanie de redirecționare a impozitului anual pe veniturile din salarii și din pensii. Și voi puteți să ajutați Asociația Prematurilor, ce se ocupă cu promovează și apărarea drepturilor celor mai mici dintre copii, copiii născuți prematur. Link-ul către formularul 230 este aici. Acesta trebuie descărcat, completat și trimis către sediul ANAF de care aparțineți sau direct la sediul lor, la adresa: Str. Giaccomo Puccini, Nr. 8A, et. 4, sector 2, București.

        Puteti direcționa 2% din impozitul pe venit către organizațiile neguvernamentale prin depunerea formularelor 230…

        Publicată de Asociatia Prematurilor pe Miercuri, 31 ianuarie 2018

      6. Miercuri, are loc un nou eveniment adresat tăticilor organizat de Modern Dads. Subiectul dezbătut este educația financiară. Încă vă mai puteți înscrie

        Tatici de pitici, pe 27 februarie va asteptam la Modern Dad's Challenges, editia12 ;)Inscrieri: https://www.moderndads.ro/events/#ModernDads #educatiefinanciara #copiiisibanii #bugetulfamiliei

        Publicată de Modern Dads pe Miercuri, 13 februarie 2019

      7.  S-a înființat prima bibliotecă realizată integral din donațiile copiilor. În urma campaniei Dăruiește o lume de basm pornită în Decembrie anul trecut, s-a reușit deja amenajarea unei biblioteci în comuna Ştefaneştii de Jos, spre marea încântare a copiilor de acolo. Proiectul urmează să ajungă la spitalul din Curtea de Argeş, la secţia de pediatrie. Aduceți și voi cărți pentru a face cât mai multe biblioteci.
      8. Acesta este un eveniment care nu cred că trebuie ratat, mai ales dacă aveți copii. Cred că va fi spectaculos, iar intrarea este liberă!

        Publicată de IMAGINI TACTILE pe Luni, 11 februarie 2019

      9. Ultima știre este că eu și Andrei ne-am apucat de yoga 😀 În fiecare sâmbătă, de la 10 la 11, la Elite Learning Center (zona Băneasa, Crystal Palace), facem yoga pe placa de echilibru. și ne distrăm maxim. Dacă aveți copii cu vârsta de minim 3 ani și vreți să vă distrați împreună, haideți și voi la yoga! Detalii și înscrieri pe mail wobbelyogaromania@yahoo.com sau la telefon, 0724 480 043

Aceasta este prima ediție, iar dacă vă place sau ați găsit ceva util pe aici, nu uitați să dați un share ca să ajungă și la prietenii voștri!

Ada Chindea

Eu sunt Ada, mamă și o femeie îndrăgostită de oameni și culori și am pornit această comunitate în 2013 în anul în care și eu am devenit mamă. Astăzi, sunt coach transformațional și mă bucur să-mi trăiesc visurile alături de copii, vizitând lumea în timp ce formez noi comunități în cadrul cărora ghidez oamenii să-ți (re) descopere culorile adevarate și astfel să-și trăiască visurile AZI și nu într-o zi.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.