O nouă ediție de LoveYardSale. Iată cu ce merg eu!

Sâmbătă și Duminică are loc o nouă ediție Love Yard Sale la Copper’s Pub.

Conceptul #yardsale este unul în care cred cu adevărat. Nu văd niciun motiv real pentru care trebuie musai să cumpărăm doar lucruri noi direct din magazin. Doar lucruri care sunt în pas cu trendul actual și nu reprezintă neapărat nevoile și stilul individual.

Ideea este așa, la #yardsale, vin oameni  cu hainele proprii, unele mai noi decât altele. Ba chiar am avut ocazia să găsesc și lucruri cu etichetă și nu pentru că le cumpără cineva special pentru târg, ci tocmai pentru că nu facem cumpărături conștient, în funcție de nevoi reale. Așa ajungem să cupărăm lucruri din impuls, pe care le vedem că arată bine pe un manechin, dar acasă realizăm că nu ni se potrivesc la fel de bine sau nu avem încălțările potrivite. Și uite așa ni se umple dulapul de lucruri pe care nu le purtăm prea des.

Așa am decis acum 2 ani să fac doar shopping ghidat după niște reguli clare!

Există trei principii ca să faci shopping conștient:

  1. Fă o listă cu ce ai nevoie.
  2. Stabiliește-ți bugetul.
  3. Atunci când crezi că ai găsit ce căutai, încearcă să combini acea piesă cu haine pe care le ai acasă, astfel încât să ai la final 3 ținute.

Cum ți se pare? Așa faci și tu shopping?

De data asta, mă găsiți și pe mine la Love Yard Sale. Sâmbătă de la 11.30 la 17.30 mă găsiți acolo și iată o parte din lucrurile pe care le voi aduce.

O ținută asemănătoare cu cea de la Pădurea brăduților caritabili

love yard sale tinuta 1

Așa am apărut în interviul de la Prietenii de la 11 când am vorbit despre diastază, minus cizmele cu toc.

love yard sale tinuta 2

Iar aceasta a fost ținuta de la un botez de acum 2 ani. De atunci n-am mai purtat-o.

love yard sale tinuta 3

Bonus rochia de la Mango pe care am purtat-o anul trecut la Gala Itsy Bitsy

Veniți și voi? În event-ul de pe Facebook găsiți și alte lucruri drăguțe ce vă așteaptă la târg!

Haideți!

Ada Chindea

Eu sunt Ada, mămică de doi, blogger și cea mai nouă pălărie este cea de life coach. În 2013 eram însărcinată în 8 luni și am început să construiesc comunitatea ”Ceai cu Mămici”. Ceea ce a început cu evenimente de socializare între mame, cu interese și experiențe comune, s-a transformat, în timp, în locul unde imi doresc să ofer cititoarelor mele instrumentele necesare dezvoltării noastre ca mame, ca soții,ca prietene și în primul rând ca femei gata să înfrunte orice provocare, fie că e vorba de o întâlnire la joacă și socializare, un tantrum sau redescoperirea de sine.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.